Werk mee aan Arts & Auto artikel over dating

Een freelance journaliste is voor het blad Arts & Auto op zoek naar zorgprofessionals die ervaring hebben met online daten. Ben je hoger opgeleid en wil je meewerken aan dit artikel? Lees dan verder. Deelnemen kan uiteraard anoniem. Update: deze actie is verlopen

Arts en Auto

De journaliste is op zoek naar bijvoorbeeld tandartsen, psychiaters en verpleegkundigen die doen aan online dating voor hoger opgeleiden. Als je ervaring hebt met bijvoorbeeld sites als Match4me en eMatching kun je je verhaal kwijt door middel van een telefonisch interview.

Welke datingsites voor hoger opgeleiden zijn aan te raden?

Het stuk moet inzicht geven in welke datingsites voor hoger opgeleiden aan te raden zijn, tips geven over online dating en hoe je er voor zorgt dat je een flink aantal serieuze reacties krijgt. Ook mogelijke onbedoelde ontmoetingen met patiënten zullen aan bod komen in het artikel dat binnenkort in Arts & Auto verschijnt.

Is online dating voor mannen en vrouwen die in de zorg werken ingewikkelder dan voor hoger opgeleiden die binnen andere vakgebieden werkzaam zijn? Daten mensen binnen de zorg op een andere manier, bijvoorbeeld via speeddating avonden? Zijn hoger opgeleiden bang dat hun dates meer op hun status vallen dan op hun persoonlijkheid?

Lees meer over deze oproep voor online datende hoger opgeleide zorg-professionals en contactinformatie op deze pagina. (actie is verlopen)


e-matching banner

Plaats een reactie