VARA zoekt onder meer hoger opgeleide singles die willen meewerken aan Thema Avond

Voor een Single thema-avond van televisieomroep de VARA verkent presentator Frank Evenblij de wereld van single Nederland. Ons land telt op dit moment al 2,7 miljoen singles en en de voorspelling is dat dit er in 2050 ruim drie en een half miljoen zullen zijn. Vooral het aantal single hoger opgeleide vrouwen in de grote steden neemt flink toe: er is zelfs sprake van een hoger opgeleide mannentekort.

varaHoe zien de singles van Nederland er uit en wat hebben ze met elkaar gemeen? Zijn er verschillen tussen hoger opgeleide mannen en vrouwen die op zoek zijn en lager opgeleiden? Of maakt dit juist totaal niet uit? Zijn singles meestal druk op zoek naar een partner of hebben velen daar juist geen behoefte (meer) aan? Hebben we de lat in onze zoektocht naar de perfecte partner zo hoog gelegd dat bijna niemand meer aan het plaatje van de perfecte partner kan voldoen? En geldt dit des te meer voor singles met HBO en Universitair niveau? Zijn vrijgezellen gelukkiger of juist minder happy dan mensen met een vaste relatie?

Om antwoord te krijgen op deze en andere vragen praat Frank Evenblij met diverse singles (M/V) over hun eigen ervaringen en meningen.

Hiervoor zijn we op zoek naar singles die het leuk vinden om daar aan mee te doen! Lijkt het je leuk om mee te werken aan deze Vara Thema-avond? Stuur dan een e-mail met je contactgegevens en wat informatie over jezelf een foto erbij is helemaal geweldig) naar nina.huisman@vara.nl

Singles en dating is een thema waar de VARA de laatste tijd graag programma’s over maakt. Een tijdje terug geleden verkende het TV-programma RAMBAM, ook van de VARA, al het online datinglandschap. RAMBAM stelde toen vast dat sommige, vooral erotische datingsites met namaakprofielen werken. Datingsites voor hogeropgeleiden Match4me en e-Matching houden zich niet bezig met dit soort praktijken en kwamen dan ook niet in het programma van RAMBAM voor.


e-matching banner

Plaats een reactie