Vind een nog betere match via het Match 4 me waardenprofiel

Vind een nog betere match via Match4me! Match4me, de dating website voor mensen met een hoge opleiding, voegt een nieuwigheid toe aan hun site: het waardenprofiel. Door deze nieuwe functie zal je als vrijgezel nu een nog betere match vinden. Het Match 4 Me waardenprofiel maakt in 1 oogopslag visueel duidelijk in hoeverre iemand bij je past qua karaktertrekken. Leuk dat zo’n datingsite blijft innoveren.

voorbeeld match 4 me waardenprofiel

Je waardenprofiel toont aan de andere vrijgezellen hoe jij je leven leidt. Dit kon je al een beetje opmaken uit je normale profiel, maar de nieuwe feature maakt alles veel meer visueel en het is nu heel eenvoudig om de waarden met elkaar te vergelijken.

Er zijn twee schema’s beschikbaar voor elke vrijgezel: eentje met levenshouding en een andere met levensinvulling. Het schema levensinvulling toont aan waar de vrijgezel het meeste mee bezig is en wat hij of zij graag doet.

Raakpunten

Als je jouw schema over het schema van een eventuele date legt, zie je onmiddellijk jullie raakpunten wat betreft de levensinvulling. Tegenwoordig is vrije tijd vaak een luxe en dan is het leuk om te weten dat je potentiële partner die vrije tijd op dezelfde manier wil invullen als jij.

Sleutelwoorden voor Match 4 Me Waardenprofiel

De volgende sleutelwoorden komen aan de beurt om de grafiek in verband met levensinvulling op te maken:
–       Wonen
–       Thuis
–       Persoonlijke ontwikkeling
–       Samen zijn
–       Materiële zaken
–       Vrienden
–       Uitgaan en Reizen
–       Carrièregericht
–       Kinderen

Levenswaardengrafiek versus Persoonlijkheidstest

Parship, eDarling, e-Matching en Match 4 me zijn allemaal dating websites die zich richten op vrijgezellen met een hogere opleiding. Match4me is echter een pak goedkoper dan de anderen. Ook voor het Match 4 me waardenprofiel wordt geen meerprijs gerekend.

De overige online dating sites gebruiken een persoonlijkheidstest om hun matches aan elkaar te linken en daar betaal je ook voor. Match4me komt nu ook met een systeem om een betere match te vinden, maar de prijs blijft wel dezelfde. De grafieken geven natuurlijk wel niet zo’n uitgebreide informatie als de uitgebreide testen, maar je hoeft er niet veel zo geld voor neer te tellen. Voor meer informatie verwijzen we je graag naar onze review over deze datingsite.

Op deze pagina lees je meer over de datingsite Match4me. Ben jij toevallig al lid van deze site en heb je ervaringen met het Match 4 me Waardenprofiel die je met onze lezers wilt delen? Heeft deze functie je geholpen een (betere) match te vinden? Laat ze achter in de reacties.


e-matching banner

Plaats een reactie