Singlevakanties winnen met Be2 en Crusj

Single, hoger opgeleid en hard aan vakantie toe? Dat komt goed uit, want Datingsite Be2 geeft in samenwerking met reisorganisatie Crusj een geweldige singlereis naar Griekenland weg.
Wat moet je doen, en wat zijn de voorwaarden om deze vakantie te kunnen winnen? Update: deze actie is verlopen.

  • Schrijf je gratis in bij datingsite Be2.nl, en neem als de site je bevalt een premium membership
  • Je moet tussen de 25 en 40 jaar oud zijn, en een HBO of universitaire opleiding hebben genoten
  • Stuur vóór 30 april a.s. een mailtje naar wineenvakantie@be2.com en vertel hen waarom juist jij zo hard toe bent aan een vakantie in Griekenland met alleen maar hoger opgeleide mannen en vrouwen. Vermeld daarin ook je username op Be2.

Be2 organiseert deze wedstrijd in samenwerking met Crusj, een nieuwe reisorganisatie die luxe zonvakanties organiseert voor alleen hoger opgeleide singles. De singlereis met Crusj naar Kreta, want dat is wat je kunt winnen, vindt plaats van 25 mei tot en met 1 juni 2011.

De jury wordt gevormd door Emma Blanchard, oprichtster van Crusj en Jan-Jaap Anbeek, country manager bij Be2. Het in hun ogen meest originele antwoord wint de vakantie.

Crusj organiseert verder zonvakanties voor beter opgeleiden naar de Algarve. Een andere bekende single reizen organisatie voor HBO/WO singles is VillaVibes.

Getracht wordt altijd net zo veel mannen als vrouwen mee te nemen. De groepen bestaan doorgaans uit jonge vlotte hoger opgeleide singles. De sfeer laat zich omschrijven als ongedwongen en relaxed; verplichtingen zijn er niet. Schrijf je nu in bij Be2 om kans te maken op deze strandvakantie. Meer over singlereizen lees je op deze pagina


e-matching banner

Plaats een reactie