40plusrelatie

40plusrelatie logo

Behalve aan HBO en WO datingsites besteden we ook aandacht aan relatiebureaus. 40plusrelatie is zo’n bureau, en hoewel ze er niet louter voor hoger opgeleiden zijn bestaat wel een aanzienlijk deel van hun klantenbestand uit HBO-ers en WO-ers..

Zoals de naam al doet vermoeden richten ze zich op singles van 40 jaar en ouder die op zoek zijn naar een duurzame, vaste relatie. Bezoek 40plusrelatie.nl

Wat is 40plusrelatie.nl precies?

40Plusrelatie is een bureau voor relatiebemiddeling dat kantoren heeft in zowel Nederland als België. Hun doelgroep bestaat uit 40+ alleenstaanden die op zoek zijn naar een vaste partner. Singles die zich aansluiten zijn bijvoorbeeld mensen die op e-Matching of Parship niet hebben gevonden wat ze zochten. De maximale leeftijd is 40, en als je ouder bent kan je terecht bij het verwante 60plusrelatie.nl

Op de website kun je alvast verschillende contactadvertenties vinden, gerangschikt naar provincie. Zo krijg je een aardig idee wat voor type alleenstaanden de hulp inroept van dit relatiebureau. Ook als niet lid kun je trouwens een reactie geven op een advertentie. Zonder te betalen dus.

website van 40plusrelatie

40PlusRelatie is een professionele en succesvolle organisatie met als doel singles op elkaars pad te brengen. Wij zijn een landelijke organisatie met kantoren door heel Nederland en België. Hierdoor hebben we een groot landelijk bestand met singles, waar alle consulenten uit kunnen putten.

Aanpak van 40plusrelatie

Als je je inschrijft bij 40plusrelatie wordt er contact met je opgenomen (telefonisch meestal, althans dat was bij mijn proef-inschrijving het geval). Als je besluit van hun diensten gebruik te gaan maken krijg je een consulent toegewezen.

Deze gaat op zoek met jou naar geschikte potentiële partners. Op hun website kun je een consulent zoeken in jouw regio. Hij of zij wordt dan je vaste aanspreekpunt tijdens dit bemiddelings-traject.

Op een persoonlijke manier wordt er samen met je gezocht naar een man of vrouw waar je graag lange tijd mee samen zult zijn. Het is aan te raden eerst vrijblijvend informatie in te winnen met betrekking tot de werkwijze en tarieven door het formulier op hun website in te vullen.

Ze nemen dan contact met je op en kunnen meer uitleggen over hun exacte werkwijze en procedure, bijvoorbeeld met betrekking tot intake, betaling en eventuele beloftes / garanties.

Verder heeft 40plusrelatie.nl ook een gratis e-book uitgebracht met als titel ‘Welke partner past bij mij?”. Dit op basis van hun jarenlange ervaringen in relatiebemiddeling. Vraag dit gratis e-book aan.

40plus banner

Tarieven Relatiebemiddeling

Wat zijn de tarieven van dit traject, vraag je je misschien af. Deze staan duidelijk op hun website weergegeven. Op moment van schijven betaal je voor een traject bij 40plusrelatie een inschrijfgeld van € 175, voor 12 maanden bemiddeling vervolgens € 79 per maand. Alles bij elkaar komt dit dus neer op  € 1.123 euro voor een jaar bemiddeling. Als je de gehele som in 1 keer betaalt krijg je korting, maar er staat niet exact aangegeven hoeveel de korting bedraagt. Wellicht onderhandelbaar?

Wat betreft de kosten: relatiebemiddeling is nu eenmaal een stuk intensiever en daarmee ook duurder dan wanneer je zelf op een datingsite als Parship op zoek gaat naar een geschikte date. Dit gezegd hebbende; Parship is ook zeker geen goedkope datingsite. Lees ook onze review over Parship.

Contactadvertenties

Nieuwsgierig geworden? Krijg dan een goed beeld door op hun website alvast te kijken naar de actuele contactadvertenties. Misschien zit je toekomstige partner hier al bij en hoef je jezelf helemaal niet in te schrijven.

Bij de advertenties staat duidelijk vermeld waar de single in kwestie van houdt, en waar hij of zij naar op zoek is in een partner. Ook vind je er een beknopte beschrijving van het uiterlijk. Foto’s worden echter om privacy-redenen niet zomaar weergegeven op de website. Wil je reageren op een advertentie? Dan kan dat via het contactformulier. Vermeld daarbij ook het kenmerk (nummer) van de advertentie.

Op een rijtje

  • 40plus relatiebureau zonder expliciete focus op hoog opgeleide singels. Wel hebben ze een dienst voor zestigers: 60plusrelatie. Deze vind je ook op hun website.
  • Bondige contactadvertenties (zonder foto) van ingeschreven singles op hun site, kosteloos te lezen en reageren als je een geschikte partner denkt te zien
  • Consulenten door heel Nederland en België. Dit betekent dat er altijd een consulent bij jou in de buurt werkzaam is.
  • Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling. Vertrouwd dus
  • Gratis aan te vragen e-book ‘Welke partner past bij mij?
  • Lees hun artikelen over relaties en het vinden van een geschikte partner op hun uitgebreide weblog.

Bedrijfsgegevens & Contact

40plusrelatie.nl en zustersite 60plusrelatie.nl
Adres: Meunsloot 3, 2724 BE in Zoetermeer
Website: www.40plusrelatie.nl
E-mail: info@40plusrelatie.nl
Telefoon: 088 – 4040900

Alternatieve Bureaus voor HBO en WO Relatiebemiddeling

In Nederland zijn er natuurlijk talrijke relatiebureaus actief. Bekende bureaus zijn onder andere PartnerSelect en Mens-en-Relatie. Op deze pagina vind je een uitgebreid overzicht. Voor hoger opgeleiden zijn er vaak aparte bureaus. Zit je helemaal hoog in de boom, kun je aan Exclusive Partner Search denken. Dit kan echter wel (tien)duizenden euros kosten. Denk aan Pier Ebbinge Relationship.

Toch liever zelf zoeken op een datingsite voor hoger opgeleiden? Dan raden we e-Matching aan. Het inschrijven bij deze site is gratis, en de abonnementskosten zijn in vergelijking met relatiebemiddeling niet al te hoog. OP moment van schrijven mag je zelfs 7 dagen gratis daten op e-Matching.nl. Lees ook onze review.

Ervaringen met 40plusrelatie.nl

Ben je op deze website beland omdat je al (ex)ingeschrevene bent van 40plusrelatie, en graag je bevindingen wilt delen met anderen? Dat is zeker mogelijk! Laat een (korte) review achter onderaan dit artikel. Wat vind je goed aan dit relatiebureau en wat is voor verbetering vatbaar? Deel je ervaringen met de andere bezoekers van datingsite-hogeropgeleiden.nl


e-matching banner

Plaats een reactie