Vergelijken

Met onze vergelijkingstool kun je de verschillende datingsites voor hoog opgeleiden vergelijken. Vul links de criteria in waar jouw datingsite aan moet voldoen. Voor e-matching, Match4me en Parship hebben we ook reviews beschikbaar. Inschrijven is gratis. Update: de vergelijkingstool is offline

Deze Datingsites voor Hoger Opgeleiden kun je Vergelijken

Parship: een datingsite die vroeger “voor iedereen” was maar nu al een paar jaar hoog opgeleide singles hoopt te bereiken. Net als eDarling biedt Parship een persoonlijkheidstest. Meer over Parship in onze review. Parship is redelijk aan de prijs als je ze vergelijkt met bijvoorbeeld e-Matching of Match4me.

e-Matching: De oudste datingsite voor hoger opgeleiden van Nederland. Bekend van de slogan: “durft u het aan” en de televisiereclame met de waslijn. Een goede en veilige keuze voor vrijwel elke beter opgeleide single. Onze e-Matching review biedt meer informatie.

Match4me: Een datingsite die geen televisiereclame maakt maar toch erg veel HBO en Universitair geschoolde leden heeft. Het is alweer een tijdje geleden maar Match4me.nl is ooit door TROS Radar uitgeroepen tot beste datingsite in de categorie Hoger Opgeleiden Dating. Onze review vertelt je meer.

Elite Dating: Een wat duurdere matchmaking site voor HBO en WO singles. Lees hier meer over Elite Dating.

Lexa is ook meegenomen in de vergelijker. Lexa is geen datingsite speciaal voor hoog opgeleiden, maar heeft dermate veel leden dat je hier ook prima een partner van niveau kunt vinden.

Deze datingsites laten zich op verschillende vlakken vergelijken. Uiteraard kun je zien wat de lidmaatschappen kosten. Wil je graag een datingsite die ook een app voor je smartphone heeft ontwikkeld, dan kun je dat bij “Selecteer Opties” aangeven. Ook kun je sites filteren die bijvoorbeeld geen persoonlijkheidstest of videochat bieden. Als je alleen datingsites wilt vergelijken die het Veilig Daten Keurmerk dragen behoort dat ook tot de mogelijkheden. Succes met vergelijken en hopelijk vind je een site die voor jou precies goed is. Het kost niets om je in te schrijven; abonnementen kosten wel geld. Lees altijd goed de voorwaarden.


e-matching banner