Relatie.nl

Matchmaker Radboud Visser, van relatiebemiddelingsbureau mens-en -relatie, heeft een cursus uitgebracht: ‘Het Geheim Van Succesvolle Dating’. Deze datingcursus geeft je ‘Tips En Tricks Voor Het Vinden Van De Perfecte Match’.

Radboud Mens en Relatie NL

Veel online daters zijn niet erg succesvol in de online dating-wereld, en dit leidt vaak tot frustraties en teleurstellingen. Voor veel singles werkt online daten dan ook niet (goed).

Sommigen kiezen voor relatiebemiddeling van bijvoorbeeld mens-en-relatie. Voor hen die graag meer handvatten willen in de dating wereld heeft Radboud Visser de datingcursus ‘Het Geheim Van Succesvolle Dating’ samengesteld. Dit artikel bevat affiliate links naar deze cursus.

Deze masterclass dating is opgebouwd met onder andere video’s, praktijkvoorbeelden en heldere taalgebruik. Je kunt deze datingcursus, op moment van schrijven tegen gereduceerd tarief, hier bestellen.

Datingcursus Het Geheim Van Succesvolle Dating

Vind je ware liefde online: De complete masterclass voor succesvol daten, dat is de tagline van deze eenvoudig te volgen cursus. Deze masterclass is bedoeld voor singles die online actief zijn op zoek naar dates of een relatie. Singles die meer willen leren over flirten, dating etiquette en hun zelfvertrouwen een boost willen geven. Maar ook voor singles die best succesvol zijn op de datingmarkt maar toch graag praktische tips lezen om hun datingleven te verbeteren.

 Bezoek de website van de Relatie.nl Datingcursus

Hoe kun je succesvoller daten?

Datingcursus Mens en Relatie

Wat zijn de geheimen van meer dating succes? Een aantrekkelijk profiel opstellen: Ze laten je zien hoe je jezelf het beste kunt presenteren om de juiste matches aan te trekken. Doeltreffend zoeken en selecteren: Ontdek hoe je mensen vindt die passen bij jouw waarden, interesses en doelen. De kunst van online flirten: Leer zelfverzekerd te flirten en een blijvende indruk te maken. Omgaan met afwijzing: Zij ondersteunen je in het omgaan met teleurstellingen en het behouden van je zelfvertrouwen in de online datingwereld. En nog veel meer! Naast deze hoofdonderwerpen behandelt de datingcursus ook zaken zoals online veiligheid, een geslaagde eerste date en het opbouwen van een langdurige relatie.

Mens en Relatie relatiebemiddeling banner


De datingcursus in het kort:

  • Praktische inzichten voor het vinden van de perfecte partner
  • Tips en tricks van ervaren datingexperts
  • Handige oefeningen voor het verbeteren van je dating-skills
  • Garantie op succesvolle dates en langdurige relaties

Wil je dagelijks op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van dating en exclusieve tips en trucs ontvangen van de toonaangevende datingexpert van Nederland? Niet alleen heel leuk, maar ook bijzonder leerzaam: Radboud voorziet je van de meest recente datingadviezen, tips, topaanbevelingen en ultieme trucs! Radboud Visser is te vinden op TikTok en heeft een eigen Youtube kanaal.

 Bezoek de website van de Relatie.nl Datingcursus

Over Mens en Relatie

Relatie.nl en de datingcursus is een initiatief van relatiebemiddelingsbureau Mens-en-Relatie. Een bureau dat er trots op is dat ze het aandurven om tegen de gangbare trends in te gaan, en waarde hechten aan het persoonlijke gesprek. Bij hen staat echte verbinding centraal en draait alles om het vinden van die bijzondere persoon die jouw leven verrijkt. Dit is een van de voornaamste redenen waarom Mens en Relatie, met haar persoonlijke, discrete en effectieve bemiddeling, sinds 1984 tienduizenden mensen heeft samengebracht voor een duurzame relatie. Vraag een kennismaking aan.


e-matching banner