Date Society

Sta je open voor een serieuze relatie? Maak dan kennis met Date Society. Het datingbureau voor hoger opgeleiden in Nederland tussen de 25-75 jaar.

logo date society

Matchmakers Denise Kos en Annette van Harten kennen alle members persoonlijk en zijn zeer succesvol in het werk wat zij doen. Zij hebben één doel voor ogen en dat is om de juiste partner te vinden voor hun members! Bezoek DateSociety.nl.

Wat is datingbureau Date Society precies?

Date Society wil het beste datingbureau in Nederland zijn voor hoogopgeleide singles. Date Society gelooft in specialisatie. Geen massa maar wel kwaliteit. Je wilt iemand die begrijpt wat je zoekt, soms nog beter dan jijzelf. Zo willen zij als datingbureau de beste zijn, en doen het niet voor minder. Ze houden steeds hun doel voor ogen, jou helpen aan een passende date voor een langdurige relatie.

Search op maat 

Date Society is het exclusieve relatiebemiddelingsbureau voor energieke, zelfbewuste en nieuwsgierige singles. Date Society haar doel is om jou gelukkig te maken in de liefde. De matchmakers Denise & Annette, zoeken binnen en buiten hun database. Ze zoeken actief naar de juiste match voor jou. Zo kijken ze binnen hun database naar geschikte matches maar ook buiten hun database. 

Dit betekent dat ze actief zoeken en singles benaderen die passen bij jouw wensen en karakter eigenschappen. Dit maakt het matchmaking duo kundige en succesvolle matchmakers.  Zo is Date Society kritisch en objectief met wie ze werken. 

Date Society Website
Date Society is het datingbureau voor serieuze singles die open staan voor een persoonlijke aanpak en die gelukkig willen worden in de liefde. 

Aanpak van Date Society

Als je je aanmeldt via de website van Date Society op www.datesociety.nl dan wordt er binnen drie werkdagen telefonisch contact met je opgenomen. In het vrijblijvende gesprek bespreken de matchmakers graag wie je bent en waar je naar op zoek bent. Indien dit aansluit bij de doelgroep van DateSociety dan zullen de matchmakers je graag willen ontmoeten voor een persoonlijk intake gesprek.

quote Lou Holtz

Tijdens het intake gesprek zullen de matchmakers veel vragen stellen om zo een goed profiel te kunnen schrijven. Dit profiel mailen ze eerst nog naar je terug ter goedkeuring, dit profiel is immers jouw visitekaartje!

Daarna gaan ze aan de slag om de ideale partner voor jou te vinden. De ervaring leert dat de eerste ontmoeting meestal al binnen vier weken plaatsvindt.

Tarieven Relatiebemiddeling

Date Society werkt met twee typen memberships te weten:

– Premium membership: dit is een membership van 6 maanden. De matchmakers zoeken in dit half jaar actief voor jou en garanderen passende dates.
1950 euro per half jaar inclusief BTW

-Bronze membership: bij een bronze membership wordt je 8 maanden opgenomen in hun database. Je kunt gemacht worden met members uit hun society. Dit betekent dat ze niet actief voor je zoeken.
795 euro voor 8 maanden inclusief BTW

Member profielen Date Society

Is dit relatiebemiddelingsbureau wellicht het juiste type datingbureau voor jou? Om een indruk te krijgen met en voor wie ze werken, neem dan een kijkje op hun pagina met member profielen. De member profielen staan hier vermeld: Member profielen – Date Society Lang niet al hun member profielen staan online, maar wellicht kun je op een profiel reageren? Dit kun je doen door het contact formulier onderaan de pagina in te vullen.

Op een rijtje

  • Datingbureau voor hoger opgeleiden (HBO/WO niveau)
  • Werkzaam in Nederland
  • Ze willen niet het grootste maar wel het beste bureau van Nederland zijn
  • Singles in de leeftijd van 25-75 jaar
  • Matchmakers zijn ervaren en gecertificeerd datingcoach
  • Zoeken actief binnen en buiten de database om de juiste partner voor jou te vinden
  • Je vindt dit bureau en andere bureaus ook op onze pagina over relatiebemiddeling. Kijk ook eens op de pagina over PartnerSelect

Bedrijfsgegevens & Contact

Gevestigd in Amsterdam maar werkzaam in Nederland
Website: www.datesociety.nl
E-mail: info@datesociety.nl
Telefoon: 020-2157680


e-matching banner