Smart Singles

Smart Singles is een datingsite voor hoger opgeleiden die aanzienlijk minder bekend is dan e-Matching.nl en Match4me.

Omdat deze site zich specifiek richt op ‘slimme singles’ hoort hij thuis op datingsite-hogertopgeleiden.nl. Is deze site aan te bevelen?

smart singles logo

“In tegenstelling tot veel andere datingwebsites, is SmartSingles.nl fel tegen nepprofielen. Bij ons vind je geen chatoperators die je aan het lijntje houden. Fair play, dat is ons motto”

Safe Dating Networks Partnersites

SmartSingles.nl is onderdeel van een uitgebreider netwerk van datingsites. Onder dit netwerk vallen onder andere ook stedendating.nl, seniorengeluk.nl, maatjemeer-match.nl, datingeasy.nl en metjou.nl. En dit maakt dat je even op moet letten:

Onder ‘Instellingen’ -> ‘Partnersites’ kun je aangeven of je ook op de andere sites van Safe Dating Networks gevonden wilt worden. En of je ook singles die aan jouw criteria voldoen wilt zien die op andere datingsites staan ingeschreven binnen het netwerk. Let op: als je je aanmeldt bij smartsingles.nl staat deze optie gelijk automatisch aangevinkt. Wil je niet op andere sites staan en/of zoeken? Dan dien je het vinkje te verwijderen.

We hebben het niet gecheckt maar de kans is groot dat dit ook geldt wanneer je je bij andere sites van Safe Dating Networks aanmeldt.

Smart Singles

index smartsingles.nl

smartsingles dashboard

Kosten Smart Singles

De kosten van SmartSingles.nl zijn nogal onoverzichtelijk. Naast het gratis lidmaatschap is er ook een betaald lidmaatschap: het VIP-lidmaatschap. SmartSingles.nl rept op hun site over credits, toegangsvormen en een prijs per dag voor een toegangsvorm.

Zo te zien is er een gratis ‘toegangsvorm’ en een ‘betaalde’ toegangsvorm. Deze kost 10 credits per dag. Wat die credits dan weer kosten staat er niet bij vermeld. Nodeloos gecompliceerd, tenzij dat natuurlijk juist expres zo wordt gedaan.

Wat is een Toegangsvorm?
Een Toegangsvorm, zoals bijvoorbeeld VIP-toegang, geeft aan welke betaalde functionaliteiten je kunt gebruiken op SmartSingles.nl. Elke Toegangsvorm heeft een bepaalde prijs per dag. Deze prijs wordt uitgedrukt in Credits.

Wat zijn Credits?
Credits zijn het interne betaalmiddel van deze site. Met Credits kun je de door jou gekozen Toegangsvorm betalen.We vinden een bedrag van ‘vanaf € 24,99’. Logisch zou zijn dat dit een maandbedrag is, maar dat staat er niet expliciet bij.

Als je vanuit je account een betaald abonnement wil afnemen zien we, op moment van schrijven, de volgende prijzen:

1 maand: € 24,99
2 maanden: € 15,99
4 maanden € 11,99

Tevens werd er direct na de gratis inschrijving en het beantwoorden van enkele profielvragen 20% korting geboden op het VIP-abonnement. Dit werd een introductie-korting genoemd. Hoe lang dit aanbod geldt staat er niet bij vermeld.

Bedrijfsinformatie Smart Singles

Datingsite SmartSingles.nl is onderdeel van Safe Dating Network.
website: www.smartsingles.nl
e-mail adres: via contactformulier op de website
Amazing Bits B.V.
Kerkenbos 1057c
6546 BB Nijmegen
Nederland

VN:F [1.9.22_1171]
Algemene indruk
Prijzen
Gebruik zoekfunctie
Percentage hoger opgeleiden
Aantal profielen
Man/Vrouw-verhouding
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)