Sugar Dates

Overgewaaid uit de Verenigde Staten, zoals zo veel zaken: Sugar Dates! Maar wat zijn Sugar Dates precies?

Steeds meer studentes die moeite hebben hun studie te betalen, kiezen er voor om een zogenaamde ‘sugar daddy’ te vinden. Sugar dating betekent dat een (vaak aantrekkelijke, intelligente) dame een man met een bovengemiddeld salaris of vermogen gezelschap houdt. Dit kan gaan om dates, maar ook bijvoorbeeld weekendjes weg, samen winkelen, en uitgaan in luxe restaurants.

Date4cash Sugar Dates banner

Uiteraard gaat het niet alleen om studentes met een dure studie, maar ook om vrouwen die graag een luxueuzere lifestyle willen dan ze zich zelf kunnen permitteren.

Andersom komen sugar dates ook voor trouwens: jonge aantrekkelijke mannen die een ‘sugar momma’ zoeken. In Nederland kennen we de term suikeroom en suikertante wel, maar suikerdating is minder bekend.

Toch is dit fenomeen inmiddels zo groot geworden dat er ook datingsites in Nederland zijn die zich toeleggen op sugar dates, zoals Suikerarrangement.nl en Date4cash.

Datingsites voor Sugar Dates: vraag en aanbod vinden elkaar

Als je een tinder-gebruiker bent dan ken je de typische sugar-profielen vast wel. In de bio-tekst is dan iets te lezen van ‘loves spontaneous gifts’ of ‘zoekt gulle man’, zoekt rijke heer’ et cetera. De foto’s spreken vaak ook boekdelen. Natuurlijk moet iedereen zelf weten wat hij of zij op Tinder of andere dating apps doet.

Er zijn echter tegenwoordig ook datingsites die speciaal voor suikerdating / sugar dating opgericht zijn. Vraag en aanbod treffen elkaar hier. Bemiddelde mannen die een leuke sugar baby zoeken, en dames die een sugardaddy zoeken. Ook vind je er natuurlijk ‘golddiggers ‘ (m/v) die niet alleen gezelschap zoeken maar echt een relatie willen met eenrijk man of vrouw.

Overzicht van Sugar Dates Websites

We zetten de momenteel actieve datingsites met dit thema voor je op een rijtje. Inschrijven en rondneuzen is altijd gratis.

Date4Cash.nl

Waar veel datingsites het financiële aspect een beetje in het midden laten, en bijvoorbeeld ook cadeautjes en dinertjes als ‘betaling’ kan dienen, is dit bij Date4Cash.nl wel anders. Bij Date4Cash staan harde euro’s centraal. Daten voor geld! $$$

Bij deze ‘dating’site kun je betalen voor dates met mooie vrouwen. En andersom kunnen vrouwen zich registreren en een date met hen in de veiling gooien. Welke man wil het meest betalen om met jou op date te gaan?

Date4cash noemt als voordeel dat je ‘niet eindeloos hoeft te mailen en chatten’, maar dat chatten heeft bij een normale datingsite of -app natuurlijk wel een functie. Namelijk: kijken of je een beetje bij elkaar past. Dar is bij dit type dating natuurlijk veel minder van belang. Date4cash.nl is met name populair voor rijke mannen die weinig tijd hebben voor geswipe en een leuke date willen. En voor dames die een rijke(re) man zoeken die voor een date wil betalen. Anders dan bij suikerdating staat hier ook gelijk de prijs al vast!

Ga uit met iemand die echt iets voor je over heeft. Er zijn genoeg interessante en leuke mensen die geld over hebben voor een eerste date met jou! Geef jij ze een kans voor de juiste prijs

Daten voor geld banner

Suikerarrangement.nl

SuikerArrangement is een datingsite voor sugar dates met inmiddels meer dan 40.000 leden. Ze waren er als eerste bij, nog voor Date4cash. De dienst is een discrete manier om een suikerdate of suikeroom te vinden. Inschrijven is gratis bij Suikerarrangement.nl.

De datingsite heeft ook een blog met relevante artikelen over ‘rijke mannen daten’, en ervaringen van suikernichtjes. Misschien leuk om je eerst even in te lezen. Sugardates betalen veel minder abonnementskosten dan de suikerooms en -tantes!

Dit is de EERSTE en GROOTSTE Nederlands/Belgische internet SugarDating website voor Suikerooms (Sugardaddy) en Suikertantes (Sugarmommy) die op zoek zijn naar een Suikernichtje of Suikerneefje (Sugarbaby) – suikerarrangement.nl

Suikerarrangement banner

Rich Meet Beautiful

RichMeetBeautiful® is een platform waar mannen en vrouwe die elkaar (deels op financieel gebied) kunnen aanvullen. Het is een site waar jonge vrouwen /studentes op zoek kunnen naar heren die een druk leven hebben maar wel gezelschap zoeken.

Voor de goede orde: van seks hoeft helemaal geen sprake te zijn. Het bed delen is geen vast onderdeel van sugar dates. Sowieso het handig als men elkaar van tevoren van hun verwachtingen op de hoogte stelt. Niet in de laatste plaat omtrent $$$. Aanmelden en rondsnuffelen is gratis op RichMeetBeautiful.

Succesvolle mannen en vrouwen die weten wat ze willen. Ze zijn gedreven, en genieten van mooi gezelschap aan hun zijde. Geld is geen probleem

Rich meet Beautiful banner

Seek for Sugar Dates

Hoewel de naam anders doet vermoeden is Seek for Sugar gevestigd in Nederland. Ook zij zijn een platform voor suikerarrangementen. Zowel mannen als vrouwen kunnen zich gratis inschrijven.

Ze hebben een uitgebreide sectie waarin ze de begrippen sugar baby en sugar daddy uitleggen, en dus ook wat ze van hun leden verwachten. Het Gold membership kost wel geld, mogelijk is dit alleen voor mannen (de suikerooms) het geval. Dat wordt niet helemaal duidelijk op de website. Ook staan de daadwerkelijke kosten nergens vermeld; deze kun je pas zien nadat je een account hebt aangemaakt. Dat is meestal geen goed teken.

Een Sugar Date is een arrangement voor een succesvolle man (sugar daddy) en een aantrekkelijke jonge dame (sugar baby). Je ontspant samen in luxe sfeer, geniet van elkaars gezelschap

Seek for Sugar dating banner

Of deze sites veel succesvolle dates opleveren is maar de vraag. Ze zien er aan de voorkant veelbelovend uit. Maar waarom zouden sugarbabes dergelijke dates niet gewoon gaan zoeken via Tinder of Badoo? En nog gratis ook.

MeetUrSugar.com

MeetUrSugar.com is een platform voor Sugardating waar aantrekkelijke individuen zich presenteren voor een eerste ontmoeting. Dankzij het innovatieve systeem kunnen leden moeiteloos een eerste afspraak regelen met een gekozen persoon. Leden hebben de mogelijkheid om een (financieel) voorstel te doen voor een ontmoeting, dat na acceptatie gepland kan worden.

Voor hen met een hectisch leven en beperkte tijd om een afspraak te organiseren, biedt dit een ideale manier om snel een aangename ontmoeting te regelen. Hier is het ook gratis aanmelden.

Rijke Mannen Daten

Zoek je wat meer dan alleen ‘luxe, cadeautjes en wat gezelschap’ en wil je echt een relatie met een rijke man of vrouw? Dan zijn deze datingsites misschien minder de moeite waard. Dit omdat de leden waarschijnlijk niet meer dan een suikerdate zoeken, en niet zitten te wachten op een echte duurzame relatie. Dit geld waarschijnlijk voor zowel de mannen als vrouwen.

Wil je daten met rijke mannen of vrouwen met het oogmerk een duurzame relatie op te bouwen? Dan zijn datingsites voor hoger opgeleiden (die meestal een hoger salaris en vermogen hebben) wellicht een beter idee. Lees eens onze reviews over e-Matching en Match4me.

date4cash sugar dating banner

Herkomst Sugar Dating

Een aantal jaren geleden kwam suikerdating hier in Nederland in het nieuws door het Amerikaanse SeekingArrangement.com, een datingsite die aanvankelijk door veel jonge vrouwen gebruikt werd om een sugardaddy te vinden.

Hoewel dit eerst dames waren die op zoek waren naar meer luxe in hun leven, werden dit na verloop van tijd juist meer studentes die problemen hadden hun studie te bekostigen, of studieschulden hadden. Een suikeroom bood dan uitkomst.

Ervaringen met Sugar Dates

Ben jij al eens op sugar date geweest, en wat was jouw rol daarin? Heb je iemand gevonden via een van de bovenstaande datingsites, of heb je daar andere manieren voor?

Jouw ervaring met suikerdating is natuurlijk erg interessant voor andere lezers van dit artikel! Laat een comment achter (anoniem uiteraard).


e-matching banner

5 gedachten over “Sugar Dates”

  1. wat een hoer ben jij als je dat doet, hoeveel studentes zouden dat doen ? dat zegt echt veel over de maatschappij vandaag de dag erg triest, wat is het percentage van die studentes ? gadverdamme

    Beantwoorden
  2. Hallo dames ..ik bent Cavin 32 uit Rotterdam.Ik ben op zoek naar leuke dame die met mij voor een dag wil chillen zoals een natuur wandeling maken. Je krijgt dus 100 euro per dag.

    Beantwoorden

Plaats een reactie