Relatiebemiddeling voor hoger opgeleiden

Naast speciale datingsites voor hoog opgeleiden, zoals Parship en Match4me, zijn er ook veel relatiebureaus die zich op deze doelgroep richten.

Voorbeelden hier van zijn PartnerSelect en Mens-en-Relatie. Veel singles hebben meer vertrouwen in een persoonlijke aanpak en kiezen voor relatiebemiddeling. Of ze zijn datingsites- en apps gewoon helemaal zat en zoeken een andere manier om aan een partner te komen.

Ben je dating apps zat en wil je het eens over een hele andere boeg gooien? Doe de gratis slagingskans-test voor relatiebemiddeling bij PartnerSelect, en vind uit hoe ‘bemiddelbaar’ jij bent.

Enkele relatiebureaus voor HBO/WO singles zijn dtng.nl, partnerselect.net en mens-en-relatie.nl. Een algemenere relatiebemiddeling site is 40plusrelatie.nl. We hebben 16 bureaus hier onder op een rijtje gezet.

Onderaan het artikel vind je informatie over de werkwijze die de meeste bureaus grofweg hanteren.

Nederlandse relatiebureaus

De volgende relatiebureaus voor (hoog opgeleide singles) zijn in Nederland actief, en hebben een goed vindbare website:

1. partnerselect.net

Duizenden mensen vonden elkaar reeds via het bemiddelen van relatiebureau PartnerSelect. Met PartnerSelect kiest u voor deskundigheid. Discreet, persoonlijk en doelgericht.

PartnerSelect is ook in uw regio actief, of u nu in de Randstad woont of niet. Ze hebben namelijk matchmaker op 35 locaties door het land. Op de website kunt u een test maken om te zien hoeveel kans u maakt op een nieuwe relatie. Dit relatiebureau draagt het Singles Keurmerk. U kunt ze bellen voor meer info op 0800-1997, of bezoek partnerselect.net

partnerselect banner

2. mens-en-relatie.nl

Relatiebemiddelingsbureau dat al een flink aantal jaren meedraait. Door de unieke persoonlijke benadering vinden maar liefst 3 van de 4 mensen die bij hen ingeschreven staan binnen het jaar een duurzame relatie, lezen we op de website van Mens en Relatie.

Ze zijn landelijk actief; op hun website kun je via de kaart een consulent bij je in de buurt zoeken. Op deze pagina vindt u meer info over dit bureau, of bezoek gelijk hun website mens-en-relatie.nl

mens en relatie banner

3. 40plusrelatie.nl

Zoals de naam al doet vermoeden richt 40plusrelatie.nl zich op relatiebemiddeling voor veertig plussers. Singles tussen de 40 en 80 kunnen er terecht. Het is een landelijke organisatie met kantorden verspreid over het land. Ze noemen zich op de site het het grootste relatiebudo voor singles tussen de veertig en tachtig jaar oud. De werkwijze kun je op de website lezen. Je begint altijd met een telefonisch contactmoment. Meer over 40plusrelatie op de website. bezoek 40plusrelatie.nl

40plusrelatie banner

4. de matchmaker

De MatchMaker is een exclusief relatiebemiddelingsbureau voor zelfbewuste en gedreven singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Veertien jaar ervaring in recruitment en HR in het corporate bedrijfsleven gecombineerd met een achtergrond in toegepaste psychologie en bedrijfskunde, maken dat Wendy van Voskuilen een professionele en prettige headhunter in de liefde is.

Op persoonlijke en discrete wijze gaat zij op zoek naar een nieuwe liefde voor jou door middel van slim adverteren, proactief netwerken en matchen vanuit haar kwalitatief sterke database. Ze matcht op overeenkomsten in EQ, IQ, waarden, drijfveren en mindset. Ben je (nog) niet toe aan het uitzetten van een partner search opdracht? Vergroot jouw kans op het ontmoeten van een potentiële partner door je kosteloos in te schrijven in de database van De MatchMaker. Bezoek dematchmaker.nl  

5. date society

Date Society werkt selectief en persoonlijk. Ze willen niet de grootste, maar wel het beste datingbureau van Nederland zijn. Ze bemiddelen voornamelijk voor hoger opgeleiden singles(HBO/WO niveau) in Nederland tussen de 25-75 jaar.

De matchmakers gaan zorgvuldig te werk en zoeken de juiste partner voor je binnen en buiten hun database. De matchmakers zijn gecertificeerd datingcoach en beschikken over een groot en exclusief netwerk van singles. De matchmakers zijn succesvol in het werk wat ze doen en ze hebben maar één doel voor ogen en dat is om de juiste partner voor jou te vinden. Bezoek datesociety.nl.

6. b-loved Nederland

B-loved Nederland biedt offline partner search voor wijze en gedreven singles. Zoek je liefde, maar wil je niet eindeloos swipen op dating apps? B-loved doet het zoekwerk voor jou. Met B-Loved Nederland kan je binnen één maand een fijne match ontmoeten tijdens jouw eerste date! Je profiel wordt onder verschillende gerenommeerde datingbureaus verspreid om de kans op een perfecte match verder te vergroten.

Vul op de site je e-mail adres in om  leuke contactadvertenties te ontvangen. Wil je graag een vrijblijvende afspraak met een van hun matchmakers? Vul dan het formulier in. Bezoek b-loved.nl.

7. just2match.com

Just2Match staat voor persoonlijke en discrete bemiddeling. Hun cliënten zijn ondernemers, directeuren, beslissers en professionals uit Nederland en België. Zij hebben een HBO/WO werk & denkniveau en staan goed in het leven. Persoonlijk maatwerk en uitstekende resultaten staan voorop bij Just 2 Match. Laat u uitnodigen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek in Amsterdam, s-Hertogenbosch en Regio Den Haag/Rotterdam. Ze zijn telefonisch bereikbaar op (020) 6 21 11 21. Bezoek just2match.com

8. datefor2.nl

Date for 2 is een erkend datingbureau voor de zelfverzekerde, hoger opgeleide zelfbewuste single. Zij zijn al jaren actief in de personal matchmaking branche voor hoger opgeleiden. Hun team bestaat uit zes zeer ervaren en deskundige Consultants. Zij hebben een achtergrond in Human Resources aangevuld met de nodige psychologische kennis en ervaring in het bedrijfsleven.

Ze zijn te bereiken op : 040 – 22 23 13 3. Op Datefor2.nl kun je reviews lezen van oud-leden en meer te weten komen over de werkwijze. Ook zijn ze lid van de Branchevereniging Singles Keurmerk (BVSK). Bezoek datefor2.com/nl

9. hellasmeets-relatiebemiddeling.nl

Hella Smeets richt zicht op de doelgroep: weldenkend, hoger opgeleid en 50plus mannen en vrouwen. Ze is al sinds 1990 actief. Ze bemiddelt op een ‘individuele, persoonlijke en intensieve werkwijze waarin inlevingsvermogen een grote rol speelt’. Bezoek hellasmeets-relatiebemiddeling.nl

10. alexiarobbemont.nl

Alexia Robbemont is matchmaker voor financieel onafhankelijke succesvolle hoger opgeleide singles, die zichzelf ook in de liefde het beste gunnen. Exclusieve partner search dus. Op haar website kan je cliëntprofielen lezen, zodat je een beeld hebt wat voor singles hier hun partner proberen te vinden. Naast matchmaking verzorgt Robbemont ook persoonlijke coaching op het gebied van persoonlijke ontwikkeling . Bezoek alexiarobbemont.nl.

Parship banner

11. toekomstrelatie.nl

Toekomstrelatie is een relatiebemiddelingsbureau voor singles van 35 tot 80 jaar oud. Volgens de site vindt 70% bij hen een fijne partner Zij bezoeken iedereen thuis, en stellen daarbij de juiste vragen. Toekomstrelatie leert hun leden goed kennen, zodat ze je aan de juiste persoon kunnen voorstellen en ze succesvolle matches kunnen bewerkstelligen. Op de site vind je foto’s van de verschillende matchmakers / consulenten. Bezoek toekomstrelatie.nl.

12. stichtingdate.nl

Stichting Date is het oudste relatiebemiddelingsbureau van Nederland; ze bemiddelen al sinds 1969. Met 50 jaar ervaring hebben ze inmiddels een flinke database aan single mannen en vrouwen. Stichting Date is niet alleen voor hoger opgeleide singles. Lees over hun werkwijze op hun website stichtingdate.nl.

13. maatwerkmatch.nl

Maatwerk Match vermeld op haar website een zeer specifieke doelgroep: mannen tussen de 55 en 75 jaar oud. Met name mannen die via internetdating geen relatie hebben gevonden melden zich aan.Of mannen die niet met hun gezicht semi-openbaar op een datingsite of -app willen staan. Door ‘hun persoonlijke werkwijze op maat vindt 80% van de mannen via hen een nieuwe vrouw’, zo leert de website ons. Lees meer over de werkwijze, kosten en reviews op hun site maatwerkmatch.nl.

14. ensemble-relatie.nl

Voor vijftigplussers met klasse en stijl, die van cultuur en kunst houden doorgaans. Ensemble Relatiebemiddeling loopt ook al een flinke tijd mee, en adverteert bijvoorbeeld in NRC Handelsblad. Het eerste oriënterende, vrijblijvende en gratis kennismakingsgesprek met Ensemble vindt bij de eigenaresse thuis in Nigtevecht plaats. Lees meer op haar website ensemble-relatie.nl.

15. dtng.nl

Relatiebemiddeling voor hoger opgeleiden in de steden Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Den Haag. Heb je behoefte aan een meer persoonlijke matchmaking om die ene, écht leuke date te vinden? Schrijf je in bij DTNG. Het aanmelden is gratis en de verdere procedure redelijk schappelijk geprijsd. De doelgroep is zo 25 tot 40 jaar oud. Jonge, stedelijke singles dus. Op de website van DTNG. vind je meer info over de werkwijze van Lotte, de eigenaresse. Bezoek dtng.nl

16. vanslobbedating.nl

Exclusieve partner search voor hoger opgeleide, succesvolle singles. Voor mensen die niet met hun profiel op een datingsite willen staan en/of daar toch ook sowieso niet hun potentiële partner zullen vinden. Aan de high end matchmaking hangt wel een behoorlijk prijskaartje. Het eerste interview, bij jou thuis, is evenwel kosteloos. Naar aanleiding van dit gesprek wordt een profielschets opgesteld. Ook van Slobbe Dating adverteert geregeld in de NRC. Bezoek de website vanslobbedating.nl.

17. dpspartnersearch.nl

Nog een bedrijf dat zicht richt op exclusieve parter search. DPS neemt het zoekproces voor drukke, carrièregerichte singles die tot nog toe gene levenspartner hebben gevonden uit handen. Op de website vind je profielen van mannen en vrouwen die op dit moment een partner zoeken. Bezoek de high-end relatiebemiddeling dienst dpspartnersearch.nl.

18. manofthematch.agency

‘Bij relatiebureau Man of the Match vinden wij als headhunters in de liefde voor jou de juiste partner.’ Actief sinds 2011, en gericht op single mannen die een levensgezellin zoeken. Man of the Match komt bij je thuis voor een kennismakingsgesprek. Lees over hun werkwijze en ervaringen van cliënten op manofthematch.agency.

19. pierebbingerelationship.nl

Pier Ebbinge Relationship, high end relatiebemiddeling ken je misschien ook wel van de advertenties in NRC Handelsblad. Pier Ebbinge heeft als doelgroep succesvolle, ontwikkelde 35plussers. Aan high end partner search hangt een stevig prijskaartje, maar voor vele hoger opgeleide bemiddelde singles zal dit het waard zijn. Ze hebben een uitgebreide gebiste, waar u onder andere testimonials kunt lezen. Bezoek pierebbingerelationship.nl.


In onderstaand artikel gaan we dieper in op relatiebemiddeling. Aan lezers die al eens met bemiddelaars te maken hebben gehad vragen we hun ervaringen met ons te delen. Dit kan onderaan de pagina.

Relatie Bemiddeling in de eenentwintigste eeuw

Een wereld die merkbaar complexer wordt vraagt om inventieve oplossingen die structureel perspectief bieden. Het vinden van een passend contact in de relationele sfeer is daarbij merkbaar uitdagender geworden, met name voor HBO’ers en academici.

Juist het vinden van een natuurlijke balans in een relatie in combinatie met een veeleisende carrière blijkt voor veel mensen met een hogere opleiding zoals HBO’ers of academici een struikelblok. Daar komt dan ook nog eens het relatief hoge aantal echtscheidingen onder de hoger opgeleide medemens bij, hetgeen de kans op een perspectief biedende relatievorm doet afnemen.

Intellectueel matchbaar

Uiteraard is er de factor opleiding,wat zeker geen onbeduidende invloed heeft op het moment dat u aan een relatie denkt of het actief realiseren daarvan. Men heeft ongetwijfeld een rijk sociaal leven, een goede baan, een uitdagende kennissenkring maar het ontmoeten van die passende partner is is velerlei opzichten een ware crime.

Veel hoger opgeleide mensen kiezen er juist voor om prioriteit te geven aan de studie en carrière waardoor het ontwikkelen van een relatie naar de achtergrond wordt verdrongen. Pas om het moment dat men in een redelijk stabiele fase van het leven is aangekomen krijgt het begrip relatie wat meer prioriteit.

Hoger opgeleiden hebben eerder een voorkeur voor relaties waarbij de partner een vergelijkbaar niveau hebben. De gelijkwaardigheid op intellectueel niveau staat bij deze groep singles juist bovenaan het verlanglijstje. Juist onder hoogopgeleide vrouwen komt het zogenaamde ‘downdaten’ slechts sporadisch voor waar juist de hoogopgeleide mannen er ogenschijnlijk weinig moeite mee hebben als hun beoogde partner een wat minder hoge opleiding hebben.

Waar liggen de prioriteiten bij relatiebemiddeling voor hoger opgeleiden

Wat met name opvalt is dat het bij hogeropgeleiden niet gaat om de oppervkakkige klik. Er moet duidelijk iets meer zijn, en uiteraard het moet echt zijn. Iemand die zich voor doet als zijn intellectueel zal snel door de mand vallen op het moment dat er gecommuniceerd dient te worden op niveau.

Daarnaast hechten veel hoger opgeleiden veel waarde aan wat een relatie hen te bieden heeft. Het samen zijn is niet voldoende. Er moeten meerdere bindende factoren aanwezig zijn om een duidelijke verbintenis aan te kunnen gaan.

Humor en diepgang

Communicatie staat onder hogeropgeleiden voorop. Mede omdat deze groep zich niet eenvoudig laat opjagen wordt er, meer dan onder bijvoorbeeld MBO’ers, aandacht gegeven aan het proces van elkaar leren kennen. Men kent immers, doordat men op een latere leeftijd actief gaat daten, wat de eigen meerwaarde is. Het gaat dan duidelijk om wat de meerwaarde van de beoogde partner is en in hoeverre dat bijdraagt aan de kwaliteit van het leven.

Relatiebemiddeling van hoger opgeleiden

Bij hogeropgeleiden is het de uitdaging om door de persoonlijke verschillen heen te kijken. Juist de bindende factor is de sleutel tot succes. Een universitair geschoolde vrouw met kinderen en een huwelijk achter de rug zal niet zo snel gematched worden met een man van het zelfde intellectuele niveau die nog nooit getrouwd is geweest. Uiteraard spelen er meerdere factoren een rol zoals persoonlijke interesses en ontwikkelingen. De eerste stap is daarom de vrijblijvende kennismaking.

In veel gevallen zal een relatieconsulent kijken naar de leefervaring en het verwachtingspatroon van de single man of single vrouw. Juist uit het eerste gesprek blijkt vaak of er sprake is van een wens, een droom of eerder hoop. En juist dat is belangrijk voor een succesvolle bemiddelingspoging.

Voor een succesvolle match dient er sprake te zijn van een solide basis. Het verwachtingspatroon dient realistisch te zijn en de kandidaat dient inzicht te hebben in zijn eigen plus- en minpunten. Tijdens het intakegesprek wordt al snel duidelijk in hoeverre een kandidaat matchbaar is. Het heeft weinig zin om een individu partnervoorstellen te doen toekomen als van te voren al min of meer duidelijk is dat het vinden van een match bijna een utopie is.

Werkwijze: hoe gaan relatiebemiddelingsbureaus voor hoog opgeleiden meestal te werk?

Een voorbeeld van het werk van een relatiebemiddelaar. In het kort komt het neer op de volgende procedure:

Intakegesprek

Om te beginnen is het belangrijk om u goed te leren kennen, u wilt graag een passend contact vinden, dus dienen wij te weten wat u zoekt en wat u als belangrijk ervaart. Tijdens het intakegesprek met de relatieconsulent(e) worden er diverse onderwerpen aangesneden: uw werk en uw beroep, hoe eerdere relaties zijn verlopen, bezigheden etcetera. Vanzelfsprekend worden ook uw wensen op het gebied van relatiebemiddeling besproken.

Persoonsbeschrijving

Voordat de consulent op zoek kan gaan naar een succesvolle match wordt er een kort bio gemaakt van u als relatiezoekende. Zo is het eenvoudiger om karakteristieke kenmerken te matchen met iemand die bij u past op basis van een aantal criteria. Vragen als bent u, waar liggen uw interesses, hoe staat u in het leven? Om uw toekomstige partner een goed en realistisch beeld van u zelf tegeven is een foto of wellicht meerdere ideaal. Het gaat immers om uw presentatie.

Relatiebemiddeling

In de bemiddelingsfase gaat uw bemiddelaar uitgebreid op zoek naar iemand die goed bij u past. Omgekeerd moet dit ook het geval zijn. Want liefde moet natuurlijk wel van twee kanten komen! Binnen enkele weken kunt u een voorstel verwachten. De volgende stap is best een beetje spannend: u kunt elkaar gaan bellen!

Bellen

U belt elkaar nadat u beiden hebt ingestemd met het voorstel. Hebt u tijdens het telefoongesprek het juiste gevoel te pakken en wilt u elkaar graag ontmoeten? Dan is het de hoogste tijd om een afspraak te maken.

Ontmoeting

Het grote moment is daar: u gaat elkaar ontmoeten! Hopelijk is dit het begin van een mooie relatie. Mocht dat ondanks een leuk contact niet het geval zijn, dan bespreekt u met uw bemiddelaar wat wel en wat niet naar wens was. Als het nodig is gaat uw bemiddelaar zich weer maximaal voor u inzetten. Binnen korte tijd komt hij dan met een nieuw voorstel.

Interesse gewekt? Neem eens vrijblijvend contact op met een van bovenstaande bureaus voor liefdesbemiddeling. Liever internetdaten? Voor uw doelgroep zijn de volgende datingsites een optie: Parship, e-Matching, Match4me en Elite Dating.

Wat kost relatiebemiddeling?

De prijzen liggen nogal uiteen. Het ene bureau werkt met abonnementen en kan enkele honderden euro’s kosten, maar er zijn ook bureaus die een all-in fee van duizenden euro’s hanteren. Bureaus voor exclusieve partner search kunnen zo 10.000 euro kosten. Pier Ebbinge Relationship spant waarschijnlijk de kroon met 20.000 tot 40.000 euro (op moment van schrijven).

Let altijd goed op dat je van tevoren een beeld hebt van alle kosten ook eventuele bijkomende kosten.

Gestopte Relatiebemiddelingsbureaus

Bovenstaande lijst wordt eens in de zoveel tijd ge-update. dan blijkt vaak dat een aantal bureaus niet langer actief is. Hier onder soms ook grote namen die al sinds de jaren ’90 actief waren. Voor de volledigheid de lijst met (tijdelijk?) gestopte relatiebemiddelingsbureaus:

ilse voor Hoger Opgeleiden

Update: Dit bureau lijkt niet meer actief te zijn. Ilse Relatiebemiddeling is een relatiebureau dat al in 1997 werd opgericht. Ze hebben meerdere locaties, verspreid dover het land. Ze zijn naar eigen zeggen het grootste relatiebureau voor hoger opgeleide singles in Nederland op het gebied van persoonlijke matching. Omdat ze meer leden hebben kunnen ze scherpere tarieven aanbieden, lezen we op de site. Locaties liggen vooral in de Randstad, in steden als Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en Den Haag.

interduo-relatiebemiddeling.nl

Update: Ook dit bureau lijkt inmiddels niet meer actief te zijn. InterDUO Relatiebemiddeling voor hoger opgeleiden is een toonaangevend relatiebemiddelingsbureau voor Nederlandse en Belgische HBO’ers en academici. Het relatiebureau is opgericht in 1996. In een oriënterend gesprek, dat telefonisch of persoonlijk plaatsvindt, bespreken zij met u de mogelijkheden. Echter worden ook de onmogelijkheden besproken. Zo wordt ingeschat in hoeverre bemiddeling zinvol is en wat uw wensen zijn. Meer over de Interduo methode leest u op de website.

puur-relatiebemiddeling.nl

Update: weer een bureau dat haar activiteit schijnbaar is gestaakt, de website is offline. PUUR is gericht op succesvolle singles van 30 jaar en ouder. Ze hebben hun site in tweeën gedeeld, met een deel voor vrouwen en een deel voor mannen. PUUR Relatiebemiddeling biedt potentiële partners voor mensen die geslaagd zijn in het leven maar nog niet de tijd, of het geluk, hebben gehad de juiste partner te vinden.

PUUR beschikt naar eigen zeggen over het grootste bestand aan interessante single mannen in alle leeftijden die op zoek zijn naar een leuke vrouw. Hun bemiddelaars hebben helpen je graag aan interessante dates. Je kon PUUR Relatiebemiddeling bellen, of gebruik het contactformulier op de website. We zijn ook benieuwd naar ervaringen met PUUR, die kun je onder aan deze pagina achterlaten.


Over 2 relatiebureaus schreven we een aparte uitgebreider verhaal: lees meer over PartnerSelect en Mens en Relatie.

Ervaringen met Relatiebemiddeling voor hoger opgeleiden

We hopen onderaan deze pagina’s veel reviews van relatiebemiddelingsbureaus te verzamelen. Heeft u een ervaring die u met onze lezers wil delen? We zijn vooral op zoek naar ervaringen met Mens-en-relatie, PartnerSelect, Interduo en andere reeds genoemde bedrijven.

Mocht u kritiek hebben op uw bureau, vragen we u genuanceerd te reageren. Ook mensen die juist zeer lovend zijn vragen we een reële weergave van zaken op te schrijven. Kortom: probeer zowel positieve als negatieve punten aan uw relatiebureau te vermelden.


e-matching banner

3 gedachten over “Relatiebemiddeling voor hoger opgeleiden”

 1. Toekomst Relatie is expert in exclusieve relatiebemiddeling voor hoog opgeleide singles van 55 tot 75 jaar. Ze zoeken echt op maat via persoonlijke partner search en geven veel begeleiding, ook tijdens de nieuwe relatie. Een unieke werkwijze!

  Beantwoorden
 2. Belangrijke Aankondiging

  We willen graag aankondigen dat B-Loved in 2022 in Nederland (www.b-loved.nl) en in 2023 in België (www.b-loved.be) is overgenomen.

  We begrijpen dat sommige van jullie mogelijk minder positieve ervaringen hebben gehad onder de vorige eigenaar. Onder de nieuwe leiding van b-loved.nl en b-loved.be zijn we vastbesloten om jullie een ongeëvenaarde kwaliteit van dienstverlening te bieden, met een frisse en verbeterde aanpak.

  Ons team is hard aan het werk om ervoor te zorgen dat jullie vertrouwen in ons wordt hersteld. We hebben geluisterd naar jullie feedback en hebben een vernieuwde werkwijze geïmplementeerd om aan jullie verwachtingen te voldoen.

  Wij nodigen jullie van harte uit om ons een nieuwe kans te geven en te ervaren wat b-loved.nl en b-loved.be te bieden hebben. Jouw tevredenheid staat bij ons centraal, en we zijn vastbesloten om een positieve en bevredigende ervaring te garanderen.

  We kijken ernaar uit om samen met jullie een nieuw hoofdstuk in te luiden en jullie de best mogelijke service te bieden.

  Met vriendelijke groet,

  Het team van b-loved.nl en b-loved.be

  Beantwoorden
 3. Ik ben hoger opgeleid. Ca. 10 jaar geleden heb ik mij ingeschreven bij relatiebemiddelingsbureau Up2date in Amsterdam. De intake was bijzonder prettig. De dames waren goed geïnstrueerd. Het heeft mij ca. € 2000,00 gekost en ik heb slechts 1 date gehad met een veel oudere, zeer conservatieve man die totaal niet bij mij paste.

  Jaren heeft Up2date mij aan het lijntje gehouden. Contact met hen verliep zeer moeizaam. Later bleek het bureau malafide te zijn, zette eigen dames in als date. Ik trof ze nog een keer op de 50-plusbeurs in Utrecht. Men zou alles voor mij uitzoeken. Nooit meer iets gehoord. Geld kwijt en geen dates. Bijzonder frustrerend en weinig vertrouwen gevend in dit soort bureaus.

  Beantwoorden

Plaats een reactie