Wat kosten datingsites voor hoger opgeleiden? Een overzicht

Wat kosten datingsites voor hoger opgeleiden? Hoe duur is e-matching.nl nou eigenlijk? Wat voor abonnementsvormen heeft Parship? Als u besloten heeft zich gratis in te schrijven bij een van de datingsites voor hoger opgeleiden zijn dit wellicht vragen waar u mee zit.

In dit overzicht zetten we de prijzen en de abonnementsvormen van de grootste datingsites voor hoog opgeleide singles op een rijtje. Let op: de aangegeven prijzen zijn per maand.

Datingsite:1 maand3 maanden6 maanden1 jaar2 jaar
Match4me.nl€ 24,95€ 14,95€ 9,95€ 7,95nvt
e-Matching.nl€ 19,95€ 16,65€ 13,33€ 10,83nvt
EliteDating.nlnvtnvt€ 29,90€ 24,90€ 19,90
Parship.nlnvtnvt€ 44,90€ 39,90€ 24,90
Smart Singles€ 24,99nvtnvtnvtnvt
Academic Singlesnvt€ 49.95€ 29.90 € 24.90nvt

e-Matching is, als u slechts een maandje een datingsite wil uitproberen, de goedkoopste. Als u een langer lidmaatschap zoekt is Match4me de goedkoopste keus. Bij een jaarabonnement betaalt u daar nog geen 8 euro per maand. Toch ontlopen deze 2 datingsites elkaar niet zo veel qua prijs als je ze vergelijkt met de matchmaking-websites (zie onder) Bezoek e-Matching.nl of schrijf u gratis in bij Match4me.

Parship is de duurste datingsite voor hoger opgeleiden. In tegenstelling tot e-matchign en Match4me kun je hier een 2-jarig abo afsluiten. Je kunt je afvragen hoeveel vertrouwen ze dan hebben in hun eigen matchmaking-site.

Bij een matchmaking datingsite krijg je partnervoorstellen op basis van een persoonlijkheidstest. Je gaat dus niet zelf zitten zoeken. Dit verklaart voor een deel de hoge prijs maar toch is Parship hiermee wel erg duur. Een tweejarig abonnement kost dus maar liefst 597,60 euro. Aanmelden en de test maken is wel gratis. Bezoek Parship.nl

Wat kosten datingsites voor hoger opgeleiden

EliteDating is ook stevig aan de prijs. Ook deze site kent een 2-jarig abonnement, en het abonnementsgeld wordt in 1 keer afgeschreven! Denk dus goed na of u wel zo lang aan een abo vast wilt zitten. E-matching en Match4me zijn een stuk goedkoper dan EliteDating. Ook deze dienst laat u een persoonlijke test invullen om u partneraanbevelingen te kunnen doen. Bezoek EliteDating.nl

Op hetzelfde prijsniveau zit Academic Singles. Ook een site waar eerst een test moet worden gedaan alvorens er partneraanbevelingen uit rollen. Bekijk Academic Singles.

Smart Singles is een kleine datingsite, maar de leden-database is wel gekoppeld aan het gehele datingsite-bestand van Safe Dating Networks. Voordel: deze site is niet zo duur, maar heeft minder leden uit deze specifieke doelgroep. Bezoek SmartSingles.nl

Wat kosten datingsites voor hoger opgeleiden met korting?

Soms hebben HBO/WO datingwebsites een speciale actie, maar meestal gaat het dan niet om een kortingsactie. Er geldt dus geen korting op de abonnementsprijs. Wel mag men soms bijvoorbeeld gedurende 3 dagen gebruik maken van alle functionaliteiten waar anders voor betaald moet worden. Toch ook een soort korting; Match4me en e-Matching doen dit zo nu en dan.

Wat ook weleens gebeurt is dat de abonnementsperiode gratis verdubbeld wordt. U betaalt dan bijvoorbeeld voor uw 6 maanden abonnement de gewone prijs, maar mag dan voor dat geld een vol jaar daten. Houdt u datingsite-hogeropgeleiden.nl in de gaten voor acties, kortingen en andere tijdelijke aanbiedingen.

Gratis datingsites voor hoog opgeleide singles

Momenteel zijn er met Parship, Elite Dating, Match4me.nl, Academic Singles, Smart Singles en e-Matching 6 datingsites puur voor hoger opgeleide mensen.

100% gratis datingsites voor hoger opgeleiden hebben we niet gevonden. Als u een volledig gratis datingsite (dus zonder ook maar iets te betalen) voor deze doelgroep kent dan horen we dat natuurlijk graag,

Hopelijk is uw vraag ‘Wat kosten datingsites voor hoger opgeleiden’ hiermee afdoende beantwoord. Wanneer u vragen heeft kunt u via dit contactformulier contact opnemen. Als u ziet dat er prijzen zijn veranderd vernemen we dat graag.


e-matching banner