VillaVibes biedt diverse single weekends rond Kerst en Oud & Nieuw aan

Voor veel singles zijn de feestdagen niet je van het. Zonder partner is het soms een beetje zoeken wat je tijdens de kerstdagen gaat doen en bij wie je gaat aansluiten. Reisorganisatie VillaVibes (voor HBO en WO singles) speelt hier op in en heeft divers single reizen en single weekend rond de feestdagen georganiseerd. Je vindt ze op VillaVibes.nl/feestdagen.

Lees verder om te zien wat VillaVibes Kerst en Oud & Nieuw allemaal voor opties heeft. De reizen zijn er in verschillende thema’s en bestemmingen dus voor elk wat wils.

VillaVibes Kerst en Oud & Nieuw

In dit artikel zetten we een aantal mogelijkheden op een rijtje. Zo kun je gaan wintersporten, op padelreis, naar Gambia of gewoon een weekend weg naar de Ardennen of in eigen land. Opties genoeg!

Je kunt tegenwoordig de feestdagen op een unieke manier doorbrengen, namelijk door middel van een padel reis. Padel single reizen tijdens Kerst en Oud & Nieuw is een zeer gezellige manier om nieuwe vrienden te maken, om een avontuur te beleven, om de bestemming te verkennen en om jezelf te ontspannen tussen gelijkgestemden die ook graag padel spelen.

Padel groeit snel in populariteit en dat is gemakkelijk te verklaren. Padel is namelijk een plezierige en sociale sport die eenvoudig te leren is. Zowel beginners als gevorderden kunnen deelnemen aan een padelvakantie met VillaVibes. VillaVibes is een van de grootste reisorganisaties van Nederland en ze organiseren padelreizen naar Spanje, geschikt voor zowel ervaren spelers als beginners die single zijn. De reizen zijn inclusief vlucht, accommodatie en fietsverhuur. Hier komt bij dat je geen eigen racket of ballen mee hoeft te nemen.

vilavibes banner


Padelreizen voor singles tijdens Kerst en Oud & Nieuw

Als je momenteel single bent, hoef je je tijdens de feestdagen niet langer te vervelen. Ook zonder partner kun je genieten van een bijzondere ervaring tijdens Kerst en Oud & Nieuw. Denk aan avontuurlijke padelreizen in Fuerteventura, ontspannen aan het strand in Gambia, een sfeervolle Oud & Nieuw viering op Texel, een betoverend uitstapje naar de Ardennen, een gezellig weekendje weg of zelfs een onvergetelijke wintersportervaring.

Dit jaar is de kans om het anders te doen en jezelf te trakteren op gezelligheid en een uniek vakantiegevoel, waarbij je nieuwe mensen leert kennen te midden van de warmte van Kerst en Oud & Nieuw. Recentelijk organiseert VillaVibes boeiende Padel-reizen voor een gezellige groep hoogopgeleide singles. Dit staat garant voor een vakantie die je niet snel zult vergeten. Bekijk alle vertrekdata, prijzen en actuele groepssamenstelling op VillaVibes.nl.

Op wintersportvakantie tijdens de feestdagen

Voor liefhebbers van een sprookjesachtige witte kerst is een wintersportvakantie de ideale keuze. De betoverende sfeer tijdens de feestdagen, zowel met Kerst als Oud & Nieuw, is werkelijk onbeschrijflijk – en dit geldt net zo goed als je single bent. Samen met gelijkgestemden kun je genieten van een unieke wintersport ervaring tijdens de feestdagen. Bekijk ons programma op de website voor meer informatie.

VillaVibes Kerst en Oud & Nieuw Wintersport
Op Wintersport met VillaVibes Kerst en Oud & Nieuw. Diverse bestemmingen!

Padel reizen met kerst en Oud & Nieuw

Voor een werkelijk unieke feestdagenervaring is een padelreis naar Fuerteventura een uitstekende keuze. Wat je kunt verwachten van deze vakantie? Een prachtige mix van ontspanning in heerlijk weer, gecombineerd met actieve bezigheden en gezellige toernooien waar je nieuwe mensen kunt ontmoeten.

De hoogtepunten van deze reis zijn niet alleen de padel lessen die je alles leren over deze sport, maar ook de opwindende activiteiten die je buiten het padelveld kunt ondernemen. Als je net begint met padel, is een goede voorbereiding belangrijk. Wij raden je aan om de spelregels van padel door te nemen voordat je vertrekt.

Weekendje weg met Kerst en Oud 

Een weekendje weg kan ook een fantastische manier zijn om de feestdagen door te brengen. Stel je voor: als single tijdens Kerst en Oud & Nieuw in het betoverende Villa Vechtdal, Heuvelrijk of de Ardennen en dat te midden van een gezellige groep van ongeveer 40 gelijkgestemde singles. Gedurende de feestdagen worden onze villa’s volledig versierd met prachtige kerstversiering, waaronder gezellige kerstbomen en kaarsjes voor een warme sfeer. Tijdens dit weekendje weg wordt de catering volledig verzorgd; al het eten en drinken is inbegrepen. Bekijk alle vertrekdata, prijzen en actuele groepssamenstelling op VillaVibes.nl

Gambia strandvakantie Oud & Nieuw 

Wat klinkt er nu beter dan Oud & Nieuw te vieren met een vrij grote groep van gemiddeld 40 gelijkgestemde singles? Neem samen met nieuwe vrienden een traditionele nieuwjaarsduik aan het strand in Gambia en beleef een onvergetelijke vakantie. Voor de avontuurlijke zielen die ook op zoek zijn naar gezelligheid, is een strandvakantie naar Gambia de ideale keuze. Naast de nieuwjaarsduik kun je deelnemen aan boeiende excursies om Gambia nog beter te leren kennen. Een leuke optie van VillaVibes Kerst en Oud & Nieuw.

Singlereis Frandeux in de Ardennen

Voor alleenstaanden die op zoek zijn naar rust te midden van gelijkgestemden, is een singlereis naar het kasteel Frandeux in de Ardennen een fantastische keuze. Het kasteel is prachtig gelegen in het Belgische bos, waardoor je kunt genieten van pure natuur tijdens Oud & Nieuw. Bij het betreden van de oprijlaan zul je direct de rust voelen en samen zullen we een verkwikkende nieuwjaarsduik nemen in ons eigen meertje. Tijdens deze reis is overigens al het eten en drinken inbegrepen in de prijs.

Oud & Nieuw op Texel vieren

Nog meer opties in eigen land van VillaVibes Kerst en Oud & Nieuw. Wil je Oud & Nieuw écht gezellig maken en het nieuwe jaar knallend inluiden? Overweeg dan een singlereis naar de sfeervolle Waddeneilanden, te midden van een leuke groep van gemiddeld 50 andere gelijkgestemde singles. De reis begint met een veerboottocht en eenmaal op Texel aangekomen, kan het genieten daadwerkelijk beginnen! Samen zullen we feestvieren tijdens het VillaVibes-oudejaarsfeest en je hoeft je geen zorgen te maken, want al het eten en drinken, inclusief oliebollen en champagne, is inbegrepen in de prijs. Na het feest maken we gezamenlijk een nieuwjaarsduik in de Waddenzee. Bekijk alle vertrekdata, prijzen en actuele groepssamenstelling op VillaVibes.nl

Single reizen Kerst en Oud & Nieuw: voor wie?

Veel mensen vragen zich af welke mensen deelnemen aan de singlereizen tijdens Kerst en Oud & Nieuw. Het antwoord op deze vraag is echter eenvoudig: alleenstaanden die single zijn en beschikken over een hbo-wo werk- of denkniveau komen in aanmerking voor deelname aan deze reizen. Daarnaast zijn de singlereizen opgesplitst in verschillende leeftijdscategorieën, zoals 40 t/m 59 jaar of 25 t/m 39 jaar. Hierdoor kun je vooraf al inschatten dat je in een groep zit met leeftijdsgenoten.

Als je nog vragen of twijfels hebt, staan ze altijd voor je klaar om je te helpen. Naast VillaVibes is ook Crusj een reisorganisatie die zich richt op hoger opgeleiden. Bekijk ook de pagina die geheel gewijd is aan single reizen.

Wat doe jij graag rond kerst en oud en nieuw? Is het elk jaar weer een struggle of valt het mee?


e-matching banner

Plaats een reactie