e-Matching app

De e-matching app: speciaal voor hoog opgeleide singles die vooral géén ONS en FWB zoeken, en/of tindermoe zijn. ‘Vaste relaties voor hoger opgeleiden’ , is hun slogan. Nieuwe leden krijgen 3 gratis contacten. Bezoek e-Matching.nl

E-matching is een van de oudste datingsites van Nederland. Deze website is bedoeld voor hoger opgeleiden, die niet alleen willen swipen en afspreken, maar een serieus gesprek willen voeren. De website biedt ook hulp bij vragen en problemen rondom dating, door middel van de datingcoaches.

e-matching app screenshots

Net als de meeste andere datingsites heeft e-Matching nu ook een app. Als je al een (gratis) account hebt kun je met dezelfde log-in-gegevens inloggen op de app.

De app is er voor zowel iPhone als Android-toestellen. Een profiel aanmaken gaat eenvoudiger op de website. Die gegevens worden dan vanzelf in de app geladen.Schrijf u gratis in en maak 3 gratis contacten bij e-Matching >>> 

Wat is E-matching?

E-matching is een dating site voor hoger opgeleiden. Wie zich inschrijft voor deze site, krijgt gratis 3 contacten. Hiermee kunnen nieuwe gebruikers de eerste gesprekken voeren, met 3 singles die hen aanspreken.

Bij het aanmelden op de e-Matching app wordt gevraagd om 5 minuten tijd te nemen en de vragen in te vullen. Op die manier kunnen andere gebruikers een beter beeld krijgen van wat voor persoon je bent en waar je naar op zoek bent.

E-matching zegt veiligheid heel serieus te nemen: oplichters en mensen met waardeloze profielen zul je hier niet vinden. Ieder profiel moet namelijk handmatig worden goedgekeurd.

De rating in de app store is met 3.7 sterren (momenteel) niet heel goed of heel slecht. Gek genoeg scoort de e-Matching app wel wat lager dan de Badoo app, wat ik zelf nogal een chaotische app vind.

Voor wie is E-matching bedoeld?

E-matching profileert zichzelf als ‘de dating site voor hoger opgeleiden’. De website is vooral bedoeld voor hoger opgeleide singles die op zoek zijn naar een duurzame vaste relatie. Het idee is dat de gebruiker zelf bepaalt hoe breed hij of zij zoekt en met wie hij of zij contact wil leggen.

Terwijl allerlei dating apps meer bieden dan alleen relaties, focust E-matching zich vooral op vaste relaties. Je zult op deze site dan ook geen mensen tegenkomen die een friend with benefits of een one-night-stand zoeken.

Schrijf u gratis in en maak 3 gratis contacten bij e-Matching >>> 

Hoe werkt het?

De E-matching app laat gebruikers zoeken in de database van actuele profielen. Hier vind je geen profielen van mensen die inmiddels al jaren getrouwd zijn en een gezin hebben; oude profielen die niet actief zijn, worden automatisch verwijderd. De gebruiker kan zoeken aan de hand van matching-criteria. Door aan te geven waar je naar op zoek bent, vind je een match die bij je zou kunnen passen.

Ook kun je zien wie er nieuw zijn op de site (je kunt zelfs dagelijks seen mailtje met nieuwe matches/leden ontvangen, dit is optioneel).

Wie niet zo handig is met datingsites of met het vinden van een match, kan ook een Second Opinion aanvragen. De dating adviseurs van E-matching geven dan hun mening over jouw profiel en je zoekgedrag. In principe is E-matching gratis, maar er zijn wel een aantal beperkingen. Gratis leden kunnen altijd kosteloos een bericht terugsturen. Wie betaalt voor gebruik van de site, kan ook het initiatief nemen en het eerste bericht sturen.

Download de e-Matching app in de App Store (iOS) of de Google Play Store (Android). 

Datingcoach

Wie extra hulp wil, kan advies vragen aan de datingcoaches. Zij geven antwoord op vragen over alles wat met dating en relaties te maken heeft. De vragen worden publiekelijk beantwoord, zodat mensen met dezelfde vragen ook van advies kunnen profiteren.

Het is ook mogelijk een op een contact te hebben met een datingcoach. In dat geval kunnen gebruikers het best een Second Opinion aanvragen. Interesse in een datingcoach? Bekijk het overzicht van datingcoaches.

Wat kost de e-Matching app?

Je kunt dus een gratis account aanmaken voor de site/app. Wil je van alle functies gebruik maken dien je een betaald abonnement te nemen. De prijzen zijn op moment van schijven als volgt:*

Soort e-Matching AbonnementKosten
1 maand € 19,95 per maand (doorlopend)
3 maandeneenmalig € 49,95 (16% korting)
6 maandeneenmalig € 79,95 (33% korting)
9 maandeneenmalig € 99,95 (44% korting)

*Check altijd de meest actuele prijzen op de website zelf

Over E-matching

E-matching ziet zichzelf als een website voor mensen die op zoek zijn naar een duurzame relatie. Het richt zich vooral op hoger opgeleiden en gaat de directe concurrentie met Parship aan. E-matching bestaat al sinds 1998 en is een van de eerste datingsites van het land.

De dating site voldoet aan de voorwaarden van Thuiswinkel Waarborg. Om het logo van Thuiswinkel Waarborg te mogen voeren, moeten datingsites aan ten minste 10 zekerheden voldoen, waaronder een veilige betaalomgeving en een bedenktermijn van 14 dagen. E-matching is onderdeel van Focus Internet BV, gevestigd in Nijmegen.

Alternatieven voor de e-Matching app

Ook Match4me, die andere datingsite voor hoog opgeleiden, heeft ook een eigen app. Parship heeft die ook tegenwoordig, maar is duur en het matchen is wat achterhaald voor de huidige swipe-generatie. Bekijk ook ons overzicht van dating apps met apps als Hinge, Bumble en Happn.


e-matching banner