Smartbeatdating.nl

SmartBeat Dating is een datingsite die gelieerd is aan een zeer professionele speler in het speeddaten, waardoor je makkelijk de overstap maakt van online zoeken naar leuke singles naar speeddaten via videogesprekken. Je kunt nader kennismaken met deze datingsite op smartbeatdating.nl

Smartbeat Dating Logo

Speeddaten.be is bekend van onder meer singles reizen en diverse singles events voor speeddaten. SmartBeat Dating is een datingsite van deze specialist, waar voornamelijk hoger opgeleiden te vinden zijn (bijna 80 procent), maar waar iedereen welkom is. De datingsite maakt gebruik van SMS-verificatie om oplichters uit het buitenland te weren. 

Waar ligt het succes van SmartBeatDating.nl?

SmartBeat Dating onderscheidt zich van veel andere datingsites door online en offline mogelijkheden met elkaar te combineren. Je kunt online zoeken naar leuke singles en op die manier contact leggen, maar je hebt ook de mogelijkheid om deel te nemen aan offline singles events, zoals georganiseerde avonden voor speeddaten. Dan is er ook nog de middenweg, namelijk het speeddaten via videogesprekken, wat voor veel mensen de drempel tot speeddaten verlaagt. Je kunt dit immers vanuit je eigen vertrouwde omgeving doen. 

SmartBeatDating.nl website
de website van SmartBeatDating.nl

Wat zijn de nadelen van SmartBeat Dating?

Juist omdat de app gekoppeld is aan meerdere andere initiatieven, liggen er veel mogelijkheden voor je open. Dit biedt een belangrijk voordeel, waaronder natuurlijk de optie om singles te leren kennen op een manier die jij prettig vindt. Het kan wel als een nadeel worden ervaren dat er geen gratis lidmaatschappen beschikbaar zijn. Wil je gebruik maken van de datingsite, dan is het dus een vereiste om een betaald lidmaatschap af te sluiten. Hier zit overigens toch ook wel een belangrijk pluspunt aan, want je hebt zekerheid dat de aanwezige singles daadwerkelijk actief en serieus zijn. Iedereen moet immers betalen voor zijn of haar profiel. De kosten bedragen op moment van schrijven 12,99 euro per maand en het lidmaatschap is maandelijks opzegbaar. 

Niet alleen voor romances

SmartBeat Dating is niet alleen een datingsite voor mensen die naar een liefdesrelatie zoeken. Het is ook mogelijk om deze datingsite te gebruiken voor het zoeken naar een vriendschap of een maatje om mee te gaan sporten. Waarvoor je ook in contact wilt komen met nieuwe mensen, op deze datingsite is het allemaal mogelijk.

Ben jij wél actief op zoek naar leuke singles voor een mogelijke romance? Dan kun je dit ook gewoon in je eigen omgeving doen wanneer je gebruik maakt van de SmartBeat Dating app. Hierin zit namelijk een zogenaamde ‘singlescanner’ die je helpt singles in je eigen buurt te vinden. Op de live kaart kun je eenvoudig zien welke singles zich in jouw eigen omgeving bevinden. Dit maakt het ook makkelijker om in het echte leven met elkaar in contact te komen.

Ervaringen met SmartBeatDating.nl

Heb jij een lidmaatschap (gehad) bij SmartBeat Dating? Dan zijn wij natuurlijk heel benieuwd naar jouw ervaringen met deze veelzijdige datingsite. Heb je leuke mensen ontmoet, of misschien wel de liefde van je leven? Is het jou misschien tegengevallen en wil je jouw ervaring daarover delen? Deel in de comments jouw ervaringen met SmartBeat Dating. Lees ook meer over relatiebemiddeling of over single reizen, waarbij je afreist naar mooie bestemmingen met een groep leuke vrijgezellen.


e-matching banner

Plaats een reactie