EliteDating

EliteDating is één van de grootste online dating platforms van Nederland. Het platform richt zich voornamelijk op hoger opgeleide mannen en vrouwen tussen de 25 en 60 jaar die op zoek zijn naar een leuk contact om te daten, een vriendschap mee aan te gaan of een serieuze relatie mee te starten. Inschrijven is gratis bij Elite Dating.

Een betaald abonnement (niet verplicht maar eigenlijk wel nodig om normaal gebruik te kunnen maken van deze datingsite) is prijzig.

Tijdelijke & Exclusieve Actie via datingsite-hogeropgeleiden.nl: 3 dagen volledig lidmaatschap bij Match4me.nl: helemaal gratis. Een unieke gelegenheid om Match4me kosteloos te testen

logo elitedatingTot voor kort heette EliteDating nog eDarling, maar recent is de naam dus veranderd. Zeker als je op zoek bent naar een serieuze relatie, is EliteDating iets voor jou. Meer over de datingsite EliteDating en de voordelen en nadelen van deze datingsite, lees je in dit artikel.

EliteDating: online daten volgens een persoonlijkheidstest

Wat Elite Dating iets anders maakt dan de meeste andere datingsites, is het feit dat deze datingsite op zoek gaat naar leuke singles door gebruik te maken van een uitgebreide persoonlijkheidstest. Ook en Be2 maken gebruikt van zo’n test. Het is maar wat je zelf prettig vindt: bij bijvoorbeeld Lexa en Match4me kun je zelf door profielen browsen. Datingsites met ene persoonlijkheidstest doen je partnervoorstellen. Hierdoor heb je minder keuze, maar de voorgestelde dates zouden wel beter met jou moeten ‘matchen’. Of EliteDating en Parship hier in slagen is maar de vraag. Er zijn behoorlijk wat klachten over de matches van deze datingsites te lezen.

elitedatingHeb je een gratis account aangemaakt op de datingsite, dan word je gevraagd om een persoonlijkheidstest met ruim 280 vragen in te vullen. Op basis van deze persoonlijkheidstest krijg je niet alleen inzicht in jouzelf als persoon, maar kan er bovendien een geschikte partner voor je gevonden worden. Natuurlijk werkt de aanpak van Elite Dating niet altijd, maar het kan zeker leiden tot leuke contacten met singles die bij je passen.

Het Gratis Lidmaatschap

In eerste instantie kun je een gratis profiel aanmaken op het online platform van EliteDating. De datingsite profileert zich dan ook als gratis datingsite met de mogelijkheid om zonder betaling een leuke single te vinden, maar in feite is deze profilering niet helemaal juist. Wil je echt een serieuze relatie vinden via de datingsite, dan heb je wel een betaald profiel nodig. Heb je geen betaald profiel, dan kun je namelijk veel functies van de datingsite niet gebruiken en wordt het ontmoeten van jouw perfecte partner wel erg lastig. Het gebruiken van een gratis datingsite om jouw ideale partner te vinden klinkt dus wel erg verleidelijk, maar in praktijk heb je hier eigenlijk wel een betaald profiel voor nodig.

Kosten EliteDating

De tarieven die EliteDating hanteert voor de betaalde profielen, zijn de volgende:
Lidmaatschap van 24 maanden: 19,90 euro per maand.
Lidmaatschap van 12 maanden: 24,90 euro per maand.
Lidmaatschap van 6 maanden: 29,90 euro per maand.

Het lidmaatschap van 1 maand en 3 maanden bestaat sinds kort niet meer bij EliteDating. Let op: deze datingsite is op Parship na zo de duurste HBO/WO datingsite die er is.

Inschrijven is gratis

Hoe langer jouw lidmaatschap duurt, hoe lager de prijs per maand wordt. Wil je niet meteen een lang lidmaatschap afsluiten omdat je de datingsite eerst wil testen, dan wordt aangeraden om een gratis profiel aan te maken bij EliteDating om de datingsite met dit gratis profiel wat uit te testen.

De voordelen en nadelen van Elite Dating

Er zijn enkele voordelen en nadelen verbonden aan het online daten op de datingsite EliteDating. De belangrijkste voordelen van dit platform voor online dating, zijn de volgende:
deze datingsite is geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een serieuze relatie. De partnervoorstellen van de datingsite zijn over het algemeen goed en er zijn veel serieuze singles op de datingsite actief.

EliteDating.nl controleert alle profielen van de datingsite handmatig. Op deze manier komen er geen neppe profielen op de datingsite. Elite Dating hanteert een persoonlijkheidstest om de beste match te vinden. Door de persoonlijkheidstest is de kans op succes met online dating groter.

De twee belangrijkste minpunten van de datingsite, zijn de volgende:
Elite Dating profileert zich als gratis datingsite, maar om echt serieus op zoek te gaan naar een relatie heb je echt een betaald profiel nodig.
Wil je slechts een maand lid zijn van EliteDating.nl, dan betaal je hier hoge kosten aan lidmaatschap voor. Het maandlidmaatschap is zo duur dat je ook een relatiebureau zou kunnen overwegen als alternatief.

Adres en contact-informatie

Affinitas GmbH
– Klantenservice –
Kohlfurter Straße 41/43
10999 Berlijn
Duitsland
Fax: 020 – 8110849
Website: www.elitedating.nl

Televisiereclame van EliteDating

Mogelijk ken je Elite Dating van de televisiereclames waarin ze zich richten op serieuze singles; zogenaamde ‘singles met niveau’.

Ervaringen met EliteDating

Hier onder kun je ervaringen lezen die bezoekers van onze site hebben ingediend. Heb jij ervaring met deze datingsite? We zijn erg blij met een uitgebreide review.

VN:F [1.9.22_1171]
Algemene indruk
Prijzen
Gebruik zoekfunctie
Percentage hoger opgeleiden
Aantal profielen
Man/Vrouw-verhouding
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Speak Your Mind

*