PartnerSelect

PartnerSelect.net is een is een bureau voor relatiebemiddeling dat in heel het land actief is. Ook in uw regio zijn dus consulaten die aangesloten zijn bij dit bureau. U kunt kosteloos en vrijblijvend informatie aanvragen over hun werkwijze en prijzen.

partnerselect logo

PartnerSelect behoort tot de top 3 bureaus van Nederland op het gebied van persoonlijke matching & relatiebemiddeling. Ze zijn al sinds 1997 actief.

Als enige van deze 3 bureaus wordt er een maandelijkse opzegtermijn aangeboden, en worden partner-voorstellen inclusief foto’s gedaan.

Vraag vrijblijvend het PartnerSelect informatie-pakket met werkwijze en kosten aan via e-mail

Slagingskanstest

Laten we eerlijk zijn: niet elke vrijgezel (m/v) is even makkelijk bemiddelbaar. Om te zien wat zo grofweg uw slagingskans is kunt u op de website een slagingskanstest doen. Deze geeft snel inzicht in uw kansen.

in deze test wordt u gevraagd naar wat voor persoon u zoekt, en in welke leeftijdscategorie. Maar ook of u bijvoorbeeld wat voor type u zelf bent (harde werker, levensgenieter, carrière-gericht et cetera) en wat voor hobby’s u heeft.

Iemand die van Theater en Uitjes houdt zal makkelijker te bemiddelen zijn dan iemand die alleen TV wil kijken. Ook zijn er andere vragen over uw levenswijze, gezondheid en verwachtingen. Verder wordt uw postcode gevraag, en hoe ver uw match idealiter van u vandaag woont. het invullen van de slagingskanstest duurt ongeveer 7 minuten.

website partnerselect.net

PartnerSelect matcht singles voor een duurzame man/vrouw relatie. Vooraf wordt er altijd een persoonlijk intakegesprek gevoerd. Zo wordt iedereen gekend en is iedereen ook vooraf gescreend. De matching is handwerk en persoonlijk, en niet geautomatiseerd.

Er wordt uiteraard niet alleen naar uiterlijk gekeken, maar zeker ook naar achtergrond, gezinssituatie, ontwikkelingsniveau, levenswijze, gezondheid, drijfveren, hobby’s, interesses en ambities.

Uit 25 jaar praktijkervaring is naar voren gekomen dat met name gelijkwaardigheid & gelijkgestemdheid belangrijke succesfactoren zijn voor een vaste, duurzame relatie.

Elkaar begrijpen en aanvoelen is een belangrijke basis voor een duurzame relatie. Jullie ontwikkeling speelt hierbij een rol. Wij kijken verder dan alleen opleiding en zoeken in samenspraak naar iemand van jouw niveau.

Werkwijze PartnerSelect.net

Een traject begint altijd met een persoonlijk intake-gesprek. Dit kan op 1 van de 35 locaties in Nederland; er is dus altijd een consulent die bij u in de buurt werkt.

Tijdens het intake-gesprek komt een aantal onderwerpen aan bod: uw werk en beroep, eerdere relaties, liefhebberijen, et cetera. Daarnaast geeft u aan wat uw wensen en verwachtingen van een toekomstige partner zijn.

Dan volgen de bemiddelingsfase, waarin uw consulent met andere consulenten op zoek gaat naar potentiële matches.

Tijdens de selectiefase krijgt u partnervoorstellen, uiteraard met foto. Als zowel u als uw match positief reageren volgt er een eerste ontmoeting. De kosten voor dit alles staan helaas niet op de website, maar zijn wel aan te vragen.

partnerselect banner

Goed om te weten:

  • Gratis slagingskans-test
  • Vraag kosteloos het informatiepakket aan.
  • 75% slagingskans binnen 6 matches
  • Voorstellen met foto (uniek binnen persoonlijke matching)
  • Erkend door SinglesKeurmerk
  • Contactgarantie
  • Maandelijks opzegbaar (in tegenstelling tot veel andere relatiebemiddelingsbureaus)
  • 24/7 contact met eigen persoonlijke matchmaker
  • PartnerSelect is al 25 jaar actief
  • Landelijk dekkend netwerk met 35 locaties

Bedrijfsinformatie PartnerSelect

PartnerSelect Nederland
Adres: Nijverheidsweg 31, 3161 GJ Rhoon (hoofdkantoor)
Telefoonnummer: 088 – 1997 000
Website: www.partnerselect.net
E-mail: info@partnerselect.net
KVK: 52901424 Rotterdam

Wij matchen ongebonden singles, alleenstaanden, gescheiden of verweduwd, die een monogame duurzame man/vrouw (lat)relatie nastreven

Alternatieve Relatiebemiddelingsbureaus

Er zijn natuurlijk nog meer bureaus voor relatiebemiddeling die gericht zijn op de hoger opgeleide singel. We maakten eerder al een overzicht van relatiebemiddelings-bureaus in Nederland. Over Mens-en-Relatie bestaat een eigen pagina.

mens-en-relatie banner

Ervaringen met PartnerSelect.net

Bent u op deze pagina terechtgekomen omdat u al eens een traject bent aangegaan bij dit bureau? Dan zijn we natuurlijk erg benieuwd hoe u dit ervaren hebt. En bovenal: was de relatiebemiddeling succesvol?

Uw ervaringen zijn zeer welkom. Ook als u bijvoorbeeld alleen een intake-gesprek hebt gedaan en hebt afgezien van het verdere traject. Ook dan zijn we natuurlijk benieuwd waarom dit het geval was.


e-matching banner

Plaats een reactie