Villavibes

Villavibes organiseert single reizen voor hoger opgeleide singles. Elk jaar kiezen meer dan 5.000 singles voor de jarenlange ervaring van deze reisorganisatie: good vibes en alles tot in de puntjes geregeld!

logo

Het reisaanbod bestaat uit meer dan 100 verschillende single reizen. Van weekendjes weg, tennisreizen, wintersport, uitgaan op Ibiza tot het Noorderlicht najagen in Lapland. Bekijk het reisaanbod van Villavibes.

Je reist onder een zogenaamde ‘Gelijkgestemden Garantie’: je mede-reizigers zijn van ongeveer dezelfde leeftijd, hoger opgeleid en single. Daarnaast dient er een goede balans te zijn qua man-vrouwverhouding.

Bekijk het actuele reisaanbod van Villavibes >>> 

Er zijn talrijke reisorganisaties die single vakanties aanbieden, maar Villavibes en Crusj zijn de enige die zich echt op hoger opgeleiden richten. Vandaar dat we deze twee reisorganisaties er uit hebben gelicht met een eigen pagina. Die over Crusj.com vind je hier.

Villavibes wintersport website

Bestemmingen van Villavibes

Of je nu gaat voor een actieve vakantie, luieren en feesten langs het strand, of lekker wil skiën of boarden: er is altijd een vakantie die jou aan zal spreken. Geen feestbeest? Ga mee met de reis naar Lapland. Of kies voor de Hike & Bike reis waar je gaat wandelen en mountainbiken.

Een greep uit de bestemmingen: Ibiza (zeer populaire reis), diverse skigebieden in Oostenrijk, aan de  Turkse Rivièra wordt getennist, de Ardennen voor single-weekenden en Rhodos voor zonaanbidders.

Villavibes Wintersport

Met een gezellige groep van 40 tot 75 hoog opgeleide singles naar de leukste skigebieden van Europa. Onder de vlag ‘Snowvibes’ kun je gaan skien of boarden in Oostenrijk, en wel in de skigebieden St. Anton, Lech, Saalbach, Flachau en Kirchberg. Goede après-ski verzekerd!

Deze wintersportreizen duren een week. Voldoende tijd dus om het skigebied echt te ontdekken, maar ook om je groep beter te leren kennen.

Alles is volledig geregeld, zo is een subquiz en een Ski-safari inbegrepen bij de reis. Ook bij de wintervakanties worden leeftijdscategorieën gehanteerd. Meer dan 1.000 singles zullen dit wintersportseizoen aan een van de reizen deelnemen.

Bekijk het Villavibes wintersport aanbod op Vilavibes.nl/wintersport. Je kunt ook online hun wintersport-brochure aanvragen en je abonneren op de nieuwsbrief. Zo blijf je automatisch op de hoogte van de wintersport- en andere single reizen.

Met Villavibes naar Ibiza

Een van de favoriete singlereizen is die naar het party-eiland Ibiza. Je verblijft hier in het luxe hotel ‘Garbi’, van waaruit diverse excursies en activiteiten worden georganiseerd. Het ****hotel ligt aan het strand, en in de buurt van het uitgaansleven.

Uiteraard is er meer dan genoeg tijd voor ontspanning, en om alle andere geneugten van Ibiza te ervaren. Een mooie balans van  relaxen, feesten en leuke uitstapjes. Bekijk meer details over de Villavibes Ibiza reis op hun website.

Andere strandvakanties hebben als bestemming de eilanden Kos, Rhodos en Cyprus.

Bekijk het actuele reisaanbod van Villavibes >>> 

Samengevat:

  • Single reizen voor hoger opgeleiden
  • Gelijkgestemden Garantie: Single leeftijdsgenoten die hoger opgeleid zijn
  • HBO-WO werk- en/of denkniveau
  • Zowel weekenden als vakanties van een week
  • Strikte leeftijdscategorieën: groepen met reizigers van 25-39, 30-45, 35-49 en 40-59. 
  • Zowel wintersportreizen, strandvakanties als hike&bike actieve reizen
  • Topbestemming voor singles: Ibiza
  • Aangesloten bij SGR

Reisorganisatie

Villavibes Singlereizen
Willemsplein 27
6811 KC Arnhem
Website: www.villavibes.nl
E-mail: info@villavibes.nl
Telefoonnummer: : 026 – 3707 910  (werkdagen: 08:30 en 17:30 uur)

Ervaringen met Villavibes

Ben jij al eens mee geweest op een (of meerdere) groepsreizen van Villavibes? Dan is het leuk als je je ervaringen wilt delen met andere lezers van datingsite-hogeropgeleiden.nl. Je kunt een comment met een korte of uitgebreide review over Villavibes achterlaten als reactie. 

Laat ook weten op welke vakantie je bent mee geweest. Hoe was de groep? Was de reisbegeleiding in orde? Was de man-vrouwverhouding ongeveer 50-50? Jouw ervaring is zeer welkom.

Alternatieve single reizen organisaties

Zoals eerder vermeld zijn Villavibes en Crusj.com de enige twee reisorganisaties die zich expliciet op hoog opgeleiden richten. Andere organisaties voor mooie single reizen zijn Sawadee en Estivant. Op deze pagina vind je een volledig overzicht.


e-matching banner

Plaats een reactie