Crusj Single Reizen

Crusj Single Reizen is een reisorganisatie die verschillende groepsreizen voor hoger opgeleiden singles en alleenreizenden aanbiedt.

logo

Je hoeft dus niet per se vrijgezel te zijn; als je reisgenoten zoekt omdat al je vrienden inmiddels huisje-boompje-beestje hebben zijn deze reizen ook voor jou bedoeld. ‘Meeting Friends’ dan ook hun motto. Bekijk het reisaanbod van Crusj.com.

Crusj organiseert nu ruim 10 jaar prachtige vakanties voor gelijkgestemde hoger opgeleide singles. Dit zijn bijvoorbeeld actieve vakanties, met tennis, yoga, zeilen of wintersport, maar er zijn ook culturele reizen, rondreizen en strandvakanties te boeken. Voor elk wat wils.

Bekijk het actuele single reizen aanbod van Crusj.com >>> 

Crusj Reizen benadrukt op hun website dat het niet gaat om zogenaamde ‘dating reizen’. Natuurlijk kan er van alles opbloeien, maar het principe is dat je met gelijkgestemde alleenreizenden een mooie reis gaat maken. Je maakt nieuwe vrienden/kennissen, en wat er verder uit voortkomt is mooi meegenomen. 47% van de deelnemers boekt zelfs een tweede reis bij Crusj!

Voel je je een desperate single en zou je op singlereis willen gaan om daar echt een relatie op te doen, moet je deze reisorganisatie misschien maar overslaan. Sowieso zijn de meeste, zo niet alle Single reizen geen ‘dating-reizen’. Er is althans bij mijn weten geen organisatie die zich als zodanig profileert.

Wel is dit samen met Villavibes.nl de enige reisorganisatie die zich echt specifiek op hoog opgeleiden richt.

Crusj single reizen website

Tijdens de reizen is er weliswaar vaak een programma, maar kun je ook veelal zelf beslissen hoe je je vakantie indeelt. Vrijheid/blijheid: niets moet en alles mag.

Bestemmingen van Crusj.com

Waar kun je zoal heen met deze reisorganisatie? De meeste bestemmingen liggen in Europa, en wel in de landen Turkije, Portugal, Spanje, Italië, Griekenland en Cyprus. Daarnaast kun je naar Curaçao en Bali.

Zoek je een culturele singlereis? Dan kun je kiezen voor Valencia of Cefalu op Sicilië. Liever zeilen? Dat kan rond de Griekse eilanden, waaronder Santorini. Liever een actieve vakantie? Ga met singles wintersporten in Passo Tonale of Cavalese. Tennissen doe je op Ibiza. Op de reis naar Bali ga je fietsen en surfen. Zoals je ziet, het aanbod is zeer divers, maar met populaire bestemmingen.

Samengevat:

  • Groepsreizen met hoger opgeleide singles en alleenreizenden
  • Zeker géén dating-reis
  • Reisleiding staat 24/7 paraat (leer ze vast kennen op de website)
  • Zowel actieve, culturele als standvakanties
  • Verschillende leeftijdsgroepen
  • Er is vaak een activiteitenprogramma, maar je beslist zelf waar je aan deelneemt
  • ‘Meeting Friends’: Doe vriendschappen en nieuwe kennissen op
  • Aangesloten bij branchevereniging VvKR, SGR en het Calamiteitenfonds

Reisorganisatie

Crusj.com
Singaporestraat 82 
1175 RA Lijnden
Website: www.crusj.com
E-mail: info@crusj.com
Telefoonnummer: 088 – 7070 696 
WhatsApp: 06 – 2165 1095 

Ervaringen met Crusj.com Single Reizen

Ben jij al eens mee geweest op een (of meerdere) groepsreizen van Crusj? Dan waarderen we het zeer als je misschien je ervaringen wilt delen met andere lezers van deze website. Je kunt een comment met korte review over Crusj Reizen achterlaten als comment.

Laat ook weten op welke reis je bent mee geweest. Hoe was de groep? Was de reisbegeleiding attent? Was de man-vrouwverhouding in orde? Alle informatie is welkom.

Bekijk het actuele single reizen aanbod van Crusj.com >>> 

Alternatieve Reisorganisaties.

Zoals eerder vermeld zijn Crusj en Villavibes.nl de enige twee reisorganisaties die zich expliciet op hoog opgeleiden richten. Andere organisaties voor mooie single reizen zijn Sawadee en Estivant. Op deze pagina vind je een volledig overzicht.

vilavibes

e-matching banner

Plaats een reactie