Parship App

Wie op zoek is naar een serieuze relatie, kan Parship proberen. Op deze website vind je vooral hoger opgeleiden ouder dan 30 jaar. Sinds een paar jaar is er ook een Parship app.

Uniek aan deze datingsite is dat je wordt gematcht aan de hand van persoonlijkheidstest. Ook houdt de website de man-vrouw verdeling goed in de gaten: er zijn altijd meer vrouwen dan mannen op de website. Iedereen kan de website uitproberen door een gratis account aan te maken, maar de functies zijn dan wel beperkt. Bezoek de website van Parship.

Wat is de Parship app?

Parship app logo

De Parship app is de app van de gelijknamige datingsite, specifiek voor hogeropgeleiden ouder dan 30 jaar. Naar eigen zeggen heeft zo’n 38 procent van de leden succes bij het vinden van een match. Via de website kom je in contact met gelijkgestemden. De leden weten wat ze willen in het leven; ze wachten niet langer af tot er iets op hun pad komt, maar nemen het heft in eigen handen.

Volgens de ontwikkelaars van de site is de kans dat je een serieuze match vindt hier groter, omdat het een betaalde datingsite is. Parship stelt dat minder serieuze leden zich vooral aanmelden op gratis datingsites.

Zo werkt Parship

Deze website werkt met verschillende persoonlijkheidstesten. Dat zou, volgens de website, moeten leiden tot een wetenschappelijk gefundeerd resultaat. Hiermee zouden leden een match kunnen vinden die bij hen past. Parship wil alleen mogelijke partners laten zien die aansluiten bij jouw persoonlijkheid, gewoontes en interesses. Dit is het unieke aan deze datingsite: leden besparen tijd door gericht op zoek te gaan. Geen eindeloos geswipe met mensen die niet overeenkomen met jouw persoonlijkheid.

Er is een mogelijkheid om een gratis account te maken. Hiermee kunnen gebruikers alleen bladeren door partnervoorstellen, testresultaten van een persoonlijkheidstest lezen en de app gebruiken. Alleen betalende leden kunnen contact met elkaar opnemen.

screenshots uit de Parship app
screenshots uit de Parship app

Ook offline daten via de Parship App

Bij Parship kunnen gebruikers niet alleen online matches vinden, maar ook offline. Wie liever face-to-face contact maakt, kan dit doen tijdens de Single Events die door deze website georganiseerd worden. Het evenement is exclusief voor Parship-leden. Natuurlijk is het tijdens deze evenementen belangrijk dat je plezier hebt, maar je vergroot ook de kans op het vinden van een partner.

Voorbeelden van events zijn onder meer kookworkshops, een rondleiding in Artis en een rondleiding bij de Hermitage. De experts van Parship begeleiden singles graag tijdens het hele dating traject, zodat je ook echt iets aan je lidmaatschap hebt. Lees ook de review pagina over Parship, die gaat meer over de site dan de app.

Over Parship

Parship is sinds 2015 eigendom van de Britse investeerdersgroep Oakley Capital. De naam ‘Parship’ stamt af van het Engelse woord ‘partnership’. Het is een van de oudste datingsites van ons land: de site bestaat al bijna 20 jaar. Het bedrijf is niet alleen actief in Nederland, maar ook in bijvoorbeeld België, Denemarken, Noorwegen, Zweden, Zwitserland en zelfs Mexico.

Volgens de eigenaren van de website hecht Parship meer aan de kwaliteit van matches dan aan de kwantiteit. De site richt zich daarom alleen op hoogopgeleide singles van 30 jaar en ouder. Dat zou de kans op een match moeten vergroten.


e-matching banner

Plaats een reactie