Mens-en-Relatie

Naast datingsites en dating-apps voor hoger opgeleiden is er een derde mogelijkheid: relatiebemiddeling. Mens-en-Relatie.nl is een bureau voor relatiebemiddeling dat al meer dan 35 jaar duurzame relaties tot stand brengt. Daarmee is het naar eigen zeggen het oudste relatie-bemiddelingsbureau van Nederland. Volgens de website zijn er al meer dan 50.000 matches tot stand gebracht.

logo mens en relatie

Met uw tegen persoonlijke consulent gaat u aan de slag om tot een duurzame relatie te komen. Vraag kosteloos en vrijblijvend informatie aan over hun aanpak via hun website.

Relatiebemiddeling

Bij relatiebemiddeling kunt u in tegenstelling tot het daten via datingsites met veel minder potentiële partners in aanraking. Kwaliteit boven kwantiteit. Bovendien weet u bij relatiebemiddeling dat iedereen u ontmoet serieuze intenties heeft. Op datingsites en zeker op (gratis) dating-apps ligt dit nog wel eens anders.

Vraag vrijblijvend informatie aan bij Mens-en-Relatie. Vul het formulier in >>>

In een eerste gesprek met uw consulent geeft u aan wat u belangrijk vindt in een partner, en wat uw verwachtingen in een relatie zijn. Door de persoonlijke aanpak vindt 75% van de singles die een traject in gaan binnen een jaar een partner. Deze resultaten zijn getoetst door onder meer de Reclame Code Commissie, zo lezen we op de website van mens-en-relatie.nl.

Mens-en-Relatie is niet exclusief bedoeld voor hoog opgeleide singles. Vermoedelijk zal een aanzienlijk deel van hun klantenbestand echter wel van HBO/WO niveau zijn.

Mens en Relatie heeft ervaring en gaat je actief helpen bij partner zoeken. Heel veel ervaring durven we zelfs in alle bescheidenheid te stellen. Mens en Relatie is namelijk niet voor niets al jaren het grootste relatiebemiddelingsbureau van Nederland.

De genoemde consulenten zitten verspreid door heel het land. Op de website kunt u via de postcodecheck consulenten bij u in de buurt vinden. U ziet dan gelijk een foto en contact-informatie, dus u kunt ook gelijk direct contact opnemen met een relatieconsulent die u aanspreekt. Wat opvalt is dat alle consulaten vrouwen lijken te zijn.

Ben je dating apps zat en wil je het eens over een hele andere boeg gooien? Doe de gratis slagingskans-test voor relatiebemiddeling bij PartnerSelect, en vind uit hoe ‘bemiddelbaar’ jij bent.

website van mens-en-relatie
de website van mens-en-relatie.nl

Bijzonderheden Mens-en-Relatie

 • Oudste bemiddelingsbureaus van Nederland: al 35 jaar actief, dus sinds 1984
 • Persoonlijke en unieke aanpak
 • Gratis informatie aanvragen: Bezoek Mens-en-Relatie.nl
 • Aangesloten bij Branchevereniging Singles Keurmerk
 • Consulenten door het hele land; zoek op uw postcode en vind een consulent in uw regio
 • Heeft meer dan 50.000 matches tot stand gebracht
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert (Wat dat dan ook mag betekenen)
 • Lees ervaringen van ex-relatiezoekenden op site
 • Mens & Relatie kan ook ondersteunen bij Dating en Coaching

Adres en contact-informatie

Mens-en-Relatie.nl
Bezoekadres: Kazernestraat 10, 5928 NL  Venlo (alleen op afspraak)
Telefoonnummer: 088 – 022 19 00
Website: www.mens-en-relatie.nl
E-mail adres: info@mensrel.nl
Aangesloten bij Branchevereniging Singles Keurmerk

mens en relatie advertentie

Ervaringen met Mens-en-Relatie

Als u als lezer al gebruik hebt gemaakt van de diensten van Mens-en-Relatie Relatiebemiddeling, dan zijn we natuurlijk erg nieuwsgierig naar uw ervaringen.

Was u tevreden met uw consulent en het traject? En de belangrijkste vraag: heeft u er een duurzame relatie aan over gehouden? En na hoe veel tijd trof u uw nieuwe partner. Informeer andere lezers van datingsite-hogeropgeleiden.nl en laat een korte (of lange) review achter. Uw ervaring wordt uiteraard anoniem geplaatst.

Alternatieven voor Mens-en-Relatie Relatiebemiddeling

In Nederland zijn er nog enkele andere relatiebemiddelingsbureaus actief, zowel voor hoger opgeleiden als voor een algemeen publiek . Lees ook onze pagina met een overzicht van relatiebemiddeling-bureaus.. We schreven een aparte pagina over PartnerSelect.


e-matching banner

1 gedachte over “Mens-en-Relatie”

 1. Ik heb me in januari jl. ingeschreven en heb na 8 maanden besloten mijn bemiddeling te beëindigen. Ik deel graag mijn ervaringen zodat mensen goed nadenken of ze gebruik willen maken van de diensten van M&R. Ik ontving twee matchingsvoorstellen in de eerste 2 maanden na inschrijving. Helaas leverde dit 2 keer van beide kanten niets op. Kan gebeuren.

  In de maanden die volgden ontving ik allerlei video’s met informatie en instructies. Een aantal vond ik persoonlijk erg kinderachtig. Soms ontving ik dezelfde informatie maanden later nog eens, waarom?

  Ben jezelf niet pro actief en neem je zelf geen contact op, dan gebeurt er ook niets. Zo heb ik in juli gevraagd hoe het zoeken verliep aangezien ik maanden niets hoorde. “Geen geschikte matchingsprofielen op dit moment, mensen schrijven zich soms uit of zetten even hun profiel ‘on hold’. En er schrijven zich telkens weer mensen in” was de reactie. Ok, afwachten maar.

  In augustus contact opgenomen met de regio consulent. Haar gaf ik de stand van zaken door. “Ja, in jouw zoekgebied en leeftijdscategorie zijn er helaas geen matches momenteel. Pech helaas.” Tja, wat moet je dan nog als klant.

  Na een aantal dagen nadenken over dit gesprek was het voor mij klaar. Ik kreeg vervolgens nog een telefoontje van het hoofdkantoor. De mevrouw die me te woord stond vond dat ik het maar erg snel opgaf. Opeens werden allerlei mogelijkheden zoals het zoekgebied vergroten en zelfs kijken bij andere bemiddelingsbureaus genoemd. Tussendoor is me dit nooit voorgesteld. “Collega’s zijn elke werkdag met jouw dossier bezig.” Geloof je het zelf! Het was een onprettig gesprek.

  Dit bevestigde nog meer mijn keuze om te stoppen. M&R is niet pro actief en gaat pas iets doen als je mondig (lees kritisch) wordt. Leeftijd (> 50 jaar en ouder) en regio (randstad en midden Nederland) bepalen de slagingskans. In ieder geval, dit heeft niet aan mijn verwachtingen voldaan. Er zijn zeker mensen voor wie dit werkt, helaas niet voor mij!

  Beantwoorden

Plaats een reactie