Mens-en-Relatie

Naast datingsites en dating-apps voor hoger opgeleiden is er een derde mogelijkheid: relatiebemiddeling. Mens-en-Relatie.nl is een bureau voor relatiebemiddeling dat al meer dan 35 jaar duurzame relaties tot stand brengt. Daarmee is het naar eigen zeggen het oudste relatie-bemiddelingsbureau van Nederland. Volgens de website zijn er al meer dan 50.000 matches tot stand gebracht.

Met uw tegen persoonlijke consulent gaat u aan de slag om tot een duurzame relatie te komen. Vraag kosteloos en vrijblijvend informatie aan over hun aanpak via hun website.

Relatiebemiddeling

Bij relatiebemiddeling kunt u in tegenstelling tot het daten via datingsites met veel minder potentiële partners in aanraking. Kwaliteit boven kwantiteit. Bovendien weet u bij relatiebemiddeling dat iedereen u ontmoet serieuze intenties heeft. Op datingsites en zeker op (gratis) dating-apps ligt dit nog wel eens anders.

Vraag vrijblijvend informatie aan bij Mens-en-Relatie. Vul het formulier in >>>

In een eerste gesprek met uw consulent geeft u aan wat u belangrijk vindt in een partner, en wat uw verwachtingen in een relatie zijn. Door de persoonlijke aanpak vindt 75% van de singles die een traject in gaan binnen een jaar een partner. Deze resultaten zijn getoetst door onder meer de Reclame Code Commissie, zo lezen we op de website van mens-en-relatie.nl.

Mens-en-Relatie is niet exclusief bedoeld voor hoog opgeleide singles. Vermoedelijk zal een aanzienlijk deel van hun klantenbestand echter wel van HBO/WO niveau zijn.

Mens en Relatie heeft ervaring en gaat je actief helpen bij partner zoeken. Heel veel ervaring durven we zelfs in alle bescheidenheid te stellen. Mens en Relatie is namelijk niet voor niets al jaren het grootste relatiebemiddelingsbureau van Nederland.

De genoemde consulenten zitten verspreid door heel het land. Op de website kunt u via de postcodecheck consulenten bij u in de buurt vinden. U ziet dan gelijk een foto en contact-informatie, dus u kunt ook gelijk direct contact opnemen met een relatieconsulent die u aanspreekt. Wat opvalt is dat alle consulaten vrouwen lijken te zijn.

Tijdelijke & Exclusieve Actie via datingsite-hogeropgeleiden.nl: 3 dagen volledig lidmaatschap bij Match4me.nl: helemaal gratis. Een unieke gelegenheid om Match4me kosteloos te testen

website van mens-en-relatie

Bijzonderheden Mens-en-Relatie

  • Oudste bemiddelingsbureaus van Nederland: al 35 jaar actief, dus sinds 1984
  • Persoonlijke en unieke aanpak
  • Gratis informatie aanvragen: Bezoek Mens-en-Relatie.nl
  • Aangesloten bij Branchevereniging Singles Keurmerk
  • Consulenten door het hele land; zoek op uw postcode en vind een consulent in uw regio
  • Heeft meer dan 50.000 matches tot stand gebracht
  • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert (Wat dat dan ook mag betekenen)
  • Lees ervaringen van ex-relatiezoekenden op site
  • Mens & Relatie kan ook ondersteunen bij Dating en Coaching

Adres en contact-informatie

Mens-en-Relatie.nl
Bezoekadres: Kazernestraat 10, 5928 NL  Venlo (alleen op afspraak)
Telefoonnummer: 088 – 022 19 00
Website: www.mens-en-relatie.nl
E-mail adres: info@mensrel.nl
Aangesloten bij Branchevereniging Singles Keurmerk

mens en relatie advertentie

Ervaringen met Mens-en-Relatie

Als u als lezer al gebruik hebt gemaakt van de diensten van Mens-en-Relatie Relatiebemiddeling, dan zijn we natuurlijk erg nieuwsgierig naar uw ervaringen.

Was u tevreden met uw consulent en het traject? En de belangrijkste vraag: heeft u er een duurzame relatie aan over gehouden? En na hoe veel tijd trof u uw nieuwe partner. Informeer andere lezers van datingsite-hogeropgeleiden.nl en laat een korte (of lange) review achter. Uw ervaring wordt uiteraard anoniem geplaatst.

Alternatieven voor Mens-en-Relatie Relatiebemiddeling

In Nederland zijn er nog enkele andere relatiebemiddelingsbureaus actief, zowel voor hoger opgeleiden als voor een algemeen publiek . Lees ook onze pagina met een overzicht van relatiebemiddeling-bureaus.. We schreven een aparte pagina over PartnerSelect.


match4me banner

Plaats een reactie