Speeddaten voor hoger opgeleiden

Hoger opgeleid en single? Weinig tijd om in de kroeg een leuke date te regelen? Geen trek in de reguliere datingsites waar je op deze site veel over kunt lezen? Geen leuke singles in je kennissenkring of op de plekken waar jij komt? Het internet helpt.

Tijdelijke & Exclusieve Actie via datingsite-hogeropgeleiden.nl: 3 dagen volledig lidmaatschap bij Match4me.nl: helemaal gratis. Een unieke gelegenheid om Match4me kosteloos te testen

flitsdate speeddaten

Flitsdate is een van de organisatoren van speeddating voor hoog opgeleiden

De afgelopen jaren zijn er veel bedrijven opgericht die zich richten op speeddaten. Veel van deze organisaties houden speeddate avonden speciaal voor hoger opgeleiden. Tijdens deze avonden leg je contact met een aantal andere hoog opgeleiden, en na enkele minuten geef je aan of het klikt.

Tijdens zo’n speeddateavond leer je dus meerdere potentiële dates kennen, en met hen bij wie je een goed gevoel kreeg regel je gewoon een tweede date. Een gezellige avond én de kans om de liefde van je leven te vinden. Een site die zich bezig houdt met speeddates is bijvoorbeeld Fasterdate

We zetten enkele sites die speeddates organiseren voor je op een rijtje:

E-matching.nl is een datingsite voor hoger opgeleiden, maar organiseert ook regelmatig speeddate-avonden. De e-matching speeddating events vind je op hun website. Steden waar je via e-matching kun speeddaten zijn Nijmegen, Utrecht, Den Haag, Assen, Breda, Eindhoven en Amsterdam. Speeddating door het hele land dus! Er wordt gekeken naar leeftijd. Zo zijn er events voor eind-20ers & 30ers, 30 tot 45-jarigen en 40ers en 50ers.

Op de site zie je hoeveel plekken er nog voor welke data vrij zijn. De avond kost op moment van schrijven 31 euro, inclusief één welkomstdrankje en diverse hapjes. Als je niemand ontmoet die je graag nog eens zou willen zien, dan mag je de volgende keer gratis nog een keer komen!

FlitsDate.nl organiseert speeddate evenementen in Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Arnhem, Den Haag, Den Bosch, Nijmegen, Maastricht en Breda. In hun agenda kun je zien welke avonden alleen voor hoger opgeleiden zijn. Ook wordt er geselecteerd op leeftijd. Je vindt er dus altijd singles van jouw niveau en leeftijd. Inschrijven doe je via hun site. Ze zorgen ervoor dat je 20 a 25 singles ontmoet, elk voor de duur van enkele minuten.

Na afloop wordt er gekeken of er matches zijn; dat wil zeggen dat zowel jij als een ander aangeeft elkaar nog een keer te willen zien. Wil je geen van alle heren of dames die je hebt ontmoet nog een keer spreken? Dan krijg je de volgende Flitsdate speeddate-avond geheel gratis. Via deze site kun je je speeddate online regelen.

10sec.nl single speeddaten is een soortgelijke site. 25.000 single hoog opgeleiden hebben reeds gebruik gemaakt van hun diensten. In 3 minuten mag je beslissen of je de persoon aan de andere kant van de tafel nog eens wilt zien. Niemand ontmoet die leuk genoeg is? De DateGarantie brengt uitkomst; je mag dan nog eens gratis speeddaten met 10sec. Ook deze organisator heeft evenementen in de grote steden van Nederland. De speeddaters hebben gemiddeld een HBO opleidingsniveau. Bekijk hun uitgebreide agenda en lees hoe je je kunt inschrijven voor een speeddate avond. Een speeddate amsterdam, speeddate rotterdam of speeddate utrecht zijn het meest populair, maar ook in kleinere steden kun je terecht voor dit soort avonden.

Zijn er meer speeddatingsites voor dit type publiek? Laat ze achter in de comments. We zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met speeddating avonden. Heb jij jouw partner ontmoet tijdens een speeddate? Laat ons meegenieten en laat je verhaal achter. Ook een negatieve ervaring met speeddaten is welkom hieronder. Voor die mensen die niet precies weten wat speeddaten betekent volgt nog een korte speeddate online spoedcursus:

Wat is speeddaten nu precies?

Bij speeddating is het de bedoeling dat je binnen zeer korte tijd meerdere potentiële partners leert kennen. Dit geldt niet alleen voor speeddating voor hoger opgeleiden maar voor elk publiek.

Tijdens een speeddating evenement krijg je een aantal singles voor je neus waar je enkele minuten, variëren van 3 tot 10, mee kunt praten. Na afloop van deze korte date (meestal aangegeven door een bel, gong of ander signaal) neem je afscheid en geef je op een kaart die je bij aanvang hebt gekregen aan of je deze persoon nog eens wilt zien. Is dit niet het geval, geef je op je kaart aan dat er gene klik was.

Als iedereen elkaar kort heeft gesproken neemt de organisatie de kaarten in en wordt er gekeken of er bij jou sprake is van matches. Dat wil zeggen, dat zowel jij als iemand anders heeft aangegeven dat je de ander graag nog eens wat langer zou willen spreken. Je krijgt dan elkaars gegevens en je kunt verder zelf een volgende date plannen. Vaak wordt er na afloop van zo’n avond nog geborreld en kun je rustig, zonder dat je last hebt van de timer, met elkaar verder praten.

Bij sommige speeddating organisaties mag je als je niemand hebt gevonden die je nog eens zou willen zien, de volgende avond gratis meedoen. Dit soort avonden wordt vaak georganiseerd voor een bepaald publiek, om de kans op matches te vergroten. Denk aan leeftijdscategorieën of dus avonden voor beter opgeleiden.

Wil je internationaal speeddaten? De website www.speeddate.com brengt je in contact met leuke internationale singles. Klik hier voor de website. Heb jij ervaring met speeddaten voor hoog opgeleide singles? We lezen je ervaringen graag terug op ons blog.

Match4me.nl Dating voor hoog opgeleide single mannen en vrouwen. Serieuze datingsite voor mannen en vrouwen met HBO en WO niveau. Meld u gratis aan.

Reacties

 1. 10sec.nl doet het niet. Krijg de indruk dat het niet meer bestaat

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +1 (from 1 vote)
 2. Roselyne zegt

  15 December 2018 Twistspeedating Hoger Opgeleiden. 55 tot 75 jaar. Zie CBO Twistdating

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Laat wat van je horen

*