Uitzendbureaus voor hoger opgeleiden

Afgestudeerd en op zoek naar een baan? Het uitzendbureau is natuurlijk een optie, maar veel uitzendbureaus hebben veel vacatures in hun bestand die ver onder uw niveau zitten. Mis je werkervaring maar zoek je wél een baan op niveau, dan zijn uitzendbureaus voor hogeropgeleiden een uitkomst. Zij koppelen u aan werkgevers die bereid zijn afgestudeerden een kans te geven, zonder de noodzakelijke werkervaring.

We zetten enkele voor u op een rijtje:

CareerNetwork is de marktleider in de werving van starters en young professionals. Deze organisatie wordt erkend als één van de belangrijkste pioniers in de Nederlandse ontwikkeling van deze markt.

CareerNetwork richt zich op de werving van gediplomeerde kandidaten met maximaal vijf jaar werkervaring op de volgende gebieden: Sales, Marketing & Communicatie, Human Resources, Finance en Management. Zij zoeken zowel starters tot ambitieuze kandidaten die op zoek zijn naar de volgende fase in hun carrière. Zoek je een date met een leuke werkgever, dan ben je hier aan het juiste adres. Enkele bedrijven die werken met CareerNetwork: KPN, Tele2, Accenture, Canon en Rabobank.

StudiJob is een studentenuitzendbureau dat HBO- en WO-studenten bemiddelt op part-time kennisbanen die naast hun studie kunnen worden uitgevoerd. Verder bemiddelt StudiJob ook personeel voor vaste of full-time functies op elk niveau. De aangeboden functies bevinden zich over het algemeen in het onderwijs, overheid en de zakelijke dienstverlening. Het uitzendbureau biedt ook gratis trainingen aan, zoals sollicitatietraining en communicatiestijlen.

StuDelta is een talentenorganisatie en is hèt alternatief voor het inschrijven bij een uitzendbureau voor hoog opgeleiden. Zij bieden u als HBO- of universitaire student of starter studiegerelateerde werkomgeving aan. HBO’ers en academici / studenten vanaf het 3de studiejaar en starters met maximaal 2 jaar werkervaring zijn welkom bij Studelta.

Als er meer uitzendbureaus voor hoger opgeleiden zijn lezen we die graag in de comments. Ook je ervaringen met dit type uitzendbureau zijn zeer welkom. Voor dating voor hoger opgeleiden verwijzen we u graag naar de andere pagina’s op deze website. Succes met de jacht naar leuke vacatures, het daten met goede werkgevers en uiteindelijk die mooie baan!


e-matching banner

Plaats een reactie