Boek: Nicole Vening helpt hoogopgeleide vrouwen aan de ideale man

Op 1 november 2015 verschijnt Mr Right – In 10 stappen naar je ideale man. In dit praktijkboek wijst datingcoach Nicole Vening hoogopgeleide vrouwen de weg naar de ideale man. Mr Right is geen zweverig zelfhulpboek, maar een praktisch stappenplan vol prikkelende opdrachten en leuke liefdesweetjes.

de ideale man

De singlescoach Nicole Vening begeleidde vele hoogopgeleide single vrouwen met haar unieke trainingsprogramma naar een evenwichtige relatie. Nicole is bekend van het Net5-programma Te mooi om waar te zijn en was als expert verbonden aan Psychologie Magazine.

Sinds 2013 is Nicole de vaste singlescoach van datingsite PARSHIP, bovendien geeft ze liefdestips in 100% NL Magazine. Lees op deze pagina meer over Parship.

 

 

Groeiend aantal (hoger opgeleide) singles

Nederland telt bijna drie miljoen singles en dat aantal stijgt, mede door dating apps als Happn. Daters blijven kort bij elkaar en kijken dan weer verder. Hoogopgeleide vrouwen hebben het extra moeilijk op de datingmarkt. Halina Reijn doorbrak dit jaar het taboe rond de OK (ongewenste kinderloze) -vrouw. Zij vindt het helemaal niet fijn om single te zijn; een man en een kind wil ze!

Helaas is dat tot nu toe nog niet gelukt. Doen Halina en al die andere slimme single vrouwen iets verkeerd? Zijn ze te kritisch of zijn alle leuke mannen simpelweg bezet? Welnee, volgens Nicole Vening missen ze alleen een goede liefdesstrategie.

Wetenschap in feestverpakking

Nicole haalt de lezeressen van haar feelgood boek uit hun comfort zone en daagt ze uit om samen met de mensen om hen heen aan de slag te gaan. Geloof het of niet: bij de eindstreep wacht Mr Right!

Mr Right oogt als een chicklit, maar de inhoud is bloedserieus. De methode combineert de uitgangspunten van de Appreciative Inquiry filosofie met praktische toegepaste psychologie uit diverse stromingen (Mindfulness, Transactionele Analyse en NLP).

Online platform voor stoere singles

Met de lancering van Mr Right wordt tegelijkertijd het online platform Living life on the bright side gelanceerd. Binnen deze Facebook-community kunnen single vrouwen een gratis tiendaagse cursus volgen die aansluit bij de theorie van Mr Right

De eerste hoog opgeleide lezeressen over Mr Right:

Loopbaan coaching is de gewoonste zaak van de wereld, je doet van alles om succesvol te zijn in je carrière. Maar succesvol zijn in de liefde? Dat is iets waarvan we blijkbaar vinden dat we het zelf maar moeten uitzoeken. De methode van dating coach Nicole Vening laat zien dat we nog heel veel kunnen leren over de liefde, maar vooral over onszelf.’
– Femke 

‘Het is grappig, want hij stond er echt’
– Yvette

‘Ik vond de eerste opdracht doodeng, maar merkte al snel dat het veel makkelijker ging dan gedacht’
– Mirjam

Mr Right – In 10 stappen naar je ideale man – Nicole Vening – ISBN 978-90-823865-0-9 – € 24,95

Lezen ons bezoekers eigenlijk boeken om de ideale man te vinden? Hebben jullie tips voor het zoeken van Mr Right? Lees ook het artikel over relatiebemiddeling. Het bureau Mens-en-Relatie is bijvoorbeeld een bekend voorbeeld.


e-matching banner

Plaats een reactie