Crusj strandvakanties voor hoger opgeleide singles

Online reisorganisatie Crusj richt zich als eerste touroperator specifiek op strandvakanties voor groeiende doelgroep: de hoger opgeleide singles. De nieuwe online touroperator Crusj.com organiseert exclusieve strandvakanties voor beter opgeleide single mannen en vrouwen in de leeftijdscategorie 25-40 jaar.

Vakanties van een Week met een groep singles

Deze één week durende vakantie zijn kleinschalig opgezet en mede daarom van hoge kwaliteit. Het idee doet misschien wat elitair aan, maar feit is dat beter opgeleiden het liefst reizen en daten met singles van hun eigen niveau. Enkele reisorganisaties boden al rondreizen voor hoger opgeleiden aan; pure strandvakanties is echter een nieuwe service.

Managing director Emma Blanchard vertelt: ‘Bij Crusj is niets standaard. Je gaat een week ontspannen met gelijkgestemden. Je zit niet tussen de gezinnen en de stelletjes. Onze groepen hebben het hele hotel tot hun beschikking, hebben een eigen zwembad en bar. De activiteiten zijn op maat gemaakt, naar òns idee.’

Enkele voorbeelden van de activiteiten die Crusj tijdens zo’n strandvakantie organiseert zijn: na een wandeling idyllisch picknicken tussen de olijfbomen, ’s avonds dineren in een gezellig dorpje, en daarna dansen in privé ruimte binnen een exclusieve club.

Groepsgrootte van Single Reizen

De groepen zijn bij Crusj 50 tot 80 personen groot, en het aantal mannen en vrouwen is volledig in balans. De doelgroep van de reisorganisatie, HBO geschoolde en academische singles, groeit sterk. Volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek zijn er op dit moment maar liefst 300 duizend singles tussen de 25 en 40 jaar die dit opleidingsniveau hebben. In de grote steden zijn vooral veel singles te vinden: In Amsterdam heeft 40 procent van de 25-40 jarigen geen partner.

Crusj is als proef met een groep op reis geweest om het nieuwe concept uit te proberen. Daarbij bleek dat men graag van te voren wist wie de toekomstige reisgenoten zouden zijn. Hier is handig op ingesprongen door de zondagmiddag voor vertrek een kennismaking-borrel te organiseren, waarbij de reizigers alvast hun reisgenoten kunnen ontmoeten.

De deelnemende singles waren goed te spreken over de exclusiviteit van de hotels en locaties, en de georganiseerde activiteiten. Crusj is er naar eigen zeggen niet voor de massa. All inclusive arrangementen zijn derhalve uit den boze, op maat gemaakt is het devies. Meeting Friends is het motto, en de sfeer tijdens deze vakanties moet ongedwongen zijn. Eén van de hoogtepunten tijdens deze vakantieweek is het Beach dinner: uitgebreid dineren op het strand bij ondergaande zon.

De eerste vakantie van Crusj start op 25 mei (Kreta, Agios Nikolaos). De 2de geplande trip is op 12 juni naar Portimao, in de Portugese Algarve. Elke vertrekdatum is gegarandeerd! Nieuwsgierig geworden? Kijk voor meer informatie op de website van Crusj.

Een andere rote tour-operator voor single reizen met HBO of Academische opleiding is VillaVibes. Je leest er op deze pagina meer over. Met VillaVibes kun je bijvoorbeeld ook gaan skiën, of een weekend naar de Ardennen.


e-matching banner

1 gedachte over “Crusj strandvakanties voor hoger opgeleide singles”

  1. Wij hebben een geweldige vakantie gehad met Crusj. Het weer was super en aan alles was gedacht! De groep was enorm gezellig en iedereen was gewoon normaal en vriendelijk. Het hotel was ook in orde en het stranddiner was helemaal te gek. Misschien volgend jaar weer 🙂

    Beantwoorden

Plaats een reactie