E-matching heeft nu ook een eigen dating app

Het heeft even geduurd, maar ook e-matching, de datingsite voor hoger opgeleiden, heeft nu ook een eigen dating app.

e-matching dating app

Met de nieuwe app kun je nu nog eenvoudiger daten, berichten checken en verzenden en uiteraard even door de profielen van nieuwe leden browsen. Deze datingsite verwelkomt elke dag weer ongeveer 125 nieuwe leden, en met de app blijf je dus mooi up-to-date van de nieuwe singles bij e-matching.

Ook kun je instellen dat je meldingen ontvangt bij nieuwe reacties of als een van jouw favoriete singles jouw profiel bekeken heeft. Dan weet je zeker dat je geen potentiële nieuwe liefde meer mist! De app is uiteraard wel bedoeld voor hoog opgeleide singles, net zoals de website dat is.

e-Matching meldt dat de app weliswaar ‘af’ is, maar dat zij wel open staan voor feedback. Dus maak je al gebruik van de app en zie je dingen die er beter of anders kunnen, schroom niet en meld het aan E-matching. Ook als je mogelijkheden ziet voor nieuwe functies kun je die aandragen. De dating app heeft echter al wel heel veel opties, misschien iets té veel voor wie snel en effectief mobiel wil daten.

Schrijf u gratis in en maak 3 gratis contacten bij e-Matching >>> 

De app is te downloaden is de App Store, (namelijk hier) en in de Google Play Store (klik hier). Handig is om je eerst op de site in te schrijven. Deze datingapp is overigens minder geschikt voor sterk verouderde smartphones.

Twee andere datingsites voor hoog opgeleide singles, Parship en eDarling, hadden al wel enige tijd een app voor hun dating-dienst. Match4me lijkt in de app store alleen een app voor de bezoekers uit Belgie te hebben.

Download de dating app en maak tijdelijk kans op 3 maanden gratis lidmaatschap

Ter introductie van hun app heeft e-Matching een leuke actie: onder de mensen die de applicatie downloaden wort 10 x 3 maanden gratis lidmaatschap bij eMatching verloot. De app is ook te downloaden voor mensen die nog geen (gratis) lid zijn van deze datingsite voor hoger opgeleiden.

Al sinds 1998 helpt e-Matching.nl hoogopgeleide singles een partner te vinden. Het is de oudste datingsite waar hbo’ers en academici een duurzame vaste relatie kunnen vinden. Nieuwe leden mogen gebruik maken van de kennismakingsactie: gratis 3 contacten. Inschrijven op e-matching.nl

ematching logo

Meer weten over de datingsite e-matching.nl? Lees onze review. ook over Elite Dating en Parship is meer informatie te vinden op onze website.

Maak jij gebruik van deze of andere datingapps, zoals bijvoorbeeld Tinder of Happn? We zijn erg benieuwd welke apps de voorkeur genieten van de hoog opgeleide single van vandaag. Ben jij bereid te betalen voor een datingsite/app of kies je voor de vele gratis mogelijkheden, zoals bij voorbeeld Tinder. Laat je reacties en favoriete datingapps hier onder achter

Schrijf u gratis in en maak 3 gratis contacten bij e-Matching >>> 

Toch een andere app proberen? Bekijk het overzicht van dating apps en kies er eentje die je aanspreekt. Lees hier meer over de app van Match4me.


e-matching banner

Plaats een reactie