Match4me app

Wil je eens iets anders dan het geswipe van Tinder? Of zit je gewoon niet zo te wachten op een algemeen publiek? En zoek je liever gericht naar nieuwe liefde? De Match4Me app biedt dating voor hoger opgeleiden.

Match4me app logo

De bedoeling is dat singles die op hetzelfde niveau in het leven zitten, met elkaar in contact worden gebracht. Logisch, want opleidingsniveau blijkt steeds vaker een belangrijke eis te zijn bij het vinden van een nieuwe relatie.

Samen met e-Matching en Parship (en ook Elite Dating) is dit de dating app die de HBO+ singles tot belangrijkste doelgroep rekent. Aanmelden is voor zowel de app als site gratis. Met je login van de site kun je ook in de Match4me app inloggen.

Wat is de Match4Me app?

Match4Me is een datingsite, gericht op hoger opgeleide singles. Het kenmerk is dat deze singles op zoek zijn naar een serieuze relatie. Daarmee verschilt het van bijvoorbeeld Tinder. Volgens de ontwikkelaars van deze site zitten hoger opgeleiden vaak op één lijn. Daarom richt zich het uitsluitend op hbo’ers en wo’ers.

Volgens Match4Me weten gebruikers op deze manier zeker dat ze iemand vinden die bij hen past. De man-vrouw-verdeling op deze datingsite is 53 procent vrouw en 47 procent man. Zo’n 58 procent heeft een hbo-diploma, terwijl 42 procent universitair geschoold is.

Functies van Match4Me

Op Match4Me kun je een vrij uitgebreid profiel aanmaken en op verschillende factoren zoeken. Zo kun je bijvoorbeeld aangeven of je rookt of drinkt, maar ook zoeken op matches die niet roken en drinken. Op de site krijg je ook de mogelijkheid om meer persoonlijke informatie toe te voegen: wat doe je in je vrije tijd? Wat verwacht je van een relatie? En hoe ziet je kledingstijl eruit?

Op Match4Me kun je maximaal 10 foto’s toevoegen. Bij het toevoegen van een foto is het belangrijk dat je goed zichtbaar bent en een recente foto toevoegt. Foto’s toevoegen is niet verplicht, maar helpt wel om sneller een match te vinden.

Je kunt ook online quizzes spelen, blogs van andere leden lezen en video’s bekijken op de videowall. Zo leer je elkaar beter kennen en kun je uitvinden of een lid goed bij je past.

Hulp bij dating

Tips nodig om betere matches te vinden? Verschillende experts houden blogs bij over alles wat met dating te maken heeft, op de site van Match4Me. Ook kun je hier succesverhalen van andere leden lezen.

De site heeft ook een eigen datingcoach. Professioneel dating advies wordt gegeven door Denise Janmaat, een van de vele dating coaches in ons land. Ook kunnen er workshops gevolgd worden, kunnen experts een profielcheck doen en kunnen gebruikers op dating cursus. Op die manier moeten leden een betere match kunnen vinden.

Over de Match4Me app

Match4Me is onderdeel van MatchMedia. Deze datingsite is niet alleen actief in Nederland, maar ook in België, Zweden, Denemarken en Noorwegen. Toch blijft de focus liggen op de lokale markt: op deze site zul je dus geen matches uit andere landen vinden. Volgens de datingsite is dat ook nodig, omdat Belgen anders daten dan Nederlanders. De website is compleet aangepast op de markt in ieder land.

Deze datingsite is lid van Thuiswinkel Waarborg, wat inhoudt dat het aan strenge kwaliteitseisen voldoet. Volgens MatchMedia doet de klantenservice niet aan ‘no reply’. Dat houdt in dat je altijd een e-mail terugkrijgt als je een bericht naar de klantenservice stuurt. Match4Me is ook aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP).


e-matching banner