Actiecode Match4me: 3 dagen volledig gratis daten met een Full Membership

UPDATE: deze actie is inmiddels verlopen.

We informeren je graag over een leuke, zij het tijdelijke actie van datingsite Match4me: Als je je nu gratis inschrijft via deze link krijg je 3 dagen lang gratis de beschikking voor alle functies van de site waar je normaal gesproken voor moet betalen. De actie is geldig tot en met eind november 2012 en geeft je een fikse korting.

match4me indexpagina

Match4me is een matchmaking site voor hoger opgeleiden, en is samen met e-Matching toonaangeven op dit gebied. Wil je je niet gelijk inschrijven maar meer weten over Match4me? Lees dan de review die we geschreven hebben op deze. Vergeet niet, als je interesse hebt, je via bovenstaande link in te schrijven, anders werkt de actiecode niet.

Tijdelijke Actiecode Match4me

UPDATE: deze actie is inmiddels verlopen.
Iets anders: als je al weet dat je een betaald abonnement wilt afsluiten en graag korting wilt kun je de volgende kortingscode gebruiken: update – actie is verlopen. Met deze code krijg je tot en met eind oktober 50% korting op je Match4me Lidmaatschap. We zijn benieuwd of deze actiecode Match4me veel nieuwe singles in het bestand oplevert.

Ook e-Matching heeft een mooie actie, maar alleen voor vrouwen: in tegenstelling tot de mannen mogen zij drie dagen lang kosteloos gebruik maken van de gehele site. Op deze pagina gaan we wat dieper in op de werkwijze van e-Matching. Nu hebben hoog opgeleiden meestal wel wat te besteden maar voor een rechtgeaarde Hollander zijn dergelijke kortingsacties nooit weg natuurlijk. Houd onze website in de gaten: als er in de toekomst nieuwe voordelige initiatieven worden ontplooid zullen we die gelijk posten.

Zo heeft ook Parship zich inmiddels gemeld als site die zich puur op deze doelgroep richt. In tegenstelling tot eMatching en Match4me maakt deze service gebruik van een matchingssysteem. Ons is eigenlijk nog niet duidelijk wat de doelgroep prettig vindt: zelf op zoek gaan binnen een ledenbestand, of word je, bijvoorbeeld vanwege tijdgebrek, graag gematcht met een beperkt aantal singles? (M/V). Ben jij hoger opgeleid (HBO of WO) en een ouwe rot op het gebied van internetdating lezen we erg graag jouw voorkeuren terug.


e-matching banner

Plaats een reactie