Match4Me Mobiel daten via iPhone App

Datingsite Match4me heeft gehoor gegeven aan de massale oproep van haar leden om mobiele dating mogelijk te maken. Match4me is een datingsite voor hoger opgeleiden die al jaren online is, maar door de sterk toenemende vraag naar mobiele datingmogelijkheden nu een iPhone App heeft gelanceerd. Match4me is daarmee de eerste datingsite voor hoog opgeleide singles die zich sterk op het mobiele daten gaat richten. Of de app ook voor Android en andere OS beschikbaar komt is vooralsnog onbekend.

Singles willen te allen tijde kunnen daten, dat wil zeggen profielen bekijken en berichtjes sturen. Nu was Match4me al goed bereikbaar op je mobiel, maar via een speciale app gaat dit nog een stuk makkelijker dan de hele website op je mobiel laden. Deze iPhone app brengt dan ook uitkomst voor daters die snel nog even een berichtje willen sturen, of willen checken of ze al een reactie hebben gehad van die ene persoon.

Match4me heeft erg veel vertrouwen in hun nieuwe applicatie, vooral omdat hun doelgroep (hoogopgeleiden) zich snel aanpast aan nieuwe technologieën en vaak early adapters zijn. Daarbij opgeteld dat vanuit hun ledenbestand een sterke vraag was naar deze nieuwe mogelijkheid zal deze app vaak genoeg gebruikt gaan worden. Je vindt de Match4me app voor mobiel daten uiteraard in de iTunes store.

De datingsite heeft een prima jaar achter de rug, en verwacht met het aanbieden van nóg meer mogelijkheden het ledenaantal nog te vergroten. Een uitgebreide review van deze datingsite vindt je op deze pagina.


e-matching banner

1 gedachte over “Match4Me Mobiel daten via iPhone App”

Plaats een reactie